Crack dosyası kendisini USB'ye veya disklere kopyalayabilir mi?

Cyberbug 2077

Hectopat
Katılım
30 Aralık 2020
Mesajlar
1.453
Makaleler
1
Çözümler
10
Windows ISO'sunu cracklemek için kullanılan o dosyalar USB'ye, USB'deki o Windows kurulum dosyalarına veya disklere bulaşabilir mi? Kendisini kopyalayabilir mi? Kopyalarsa antivirüs bunu virüs olarak görür mü?
 
Hayır onu demiyorum. Windows ISO dosyası var ya. Onunla oynama yapılan dosyalar yani crackleyen dosyalar. Kendi kendine geçebilir mi? Geçerse de antivirüs bulur mu?
Dediğinizi yaşamadım biraz zor gibi bilgili arkadaşlarım size bu konuda yardım edeceklerdir
 
Bak Cyberbug 2077 kardeşim. Biz burada senin sorularına ne kadar çok cevaplarsak cevaplayalım sen sürekli sormaya devam ediyorsun ve endişelerin bitmiyor. Bu yüzden bu durum ile uğraşmak yerine başka bir bilgisayardan Windows 10 USB'si oluşturup bilgisayarındaki tüm disklere bir güzel temiz kurulum yapmak. Merak etme Windows kurulum ekranında USB'ye ya da sisteme virüs bulaşmaz.
 
Bak cyberbug 2077 kardeşim. Biz burada senin sorularına ne kadar çok cevaplarsak cevaplayalım sen sürekli sormaya devam ediyorsun ve endişelerin bitmiyor. Bu yüzden bu durum ile uğraşmak yerine başka bir bilgisayardan Windows 10 USB'si oluşturup bilgisayarındaki tüm disklere bir güzel temiz kurulum yapmak. Merak etme Windows kurulum ekranında USB'ye ya da sisteme virüs bulaşmaz.

Hayır hocam sadece buna cevap verirseniz bitecek sorunum. Zaten sorun virüs değil. Bu ISO ile oynama yapılan dosyaları yine yeni benim attığım Windows'a geçerse buradan yine güvenlik açıkları ve bilgileri çaldırma gibi sorunlar oluşur sorunum bu. Ancak bana sadece şu iki soruya cevap verirseniz cidden büyük ihtimalle bir daha bu konuda soru açmayacağım:
1. bu cracklenmiş ISO'larda güvenlik açığı oluşturan, bilgileri çalan vb. şeyleri yapan şey virüs mü? Yoksa onu crackladıkları dosya mı?
2. bu Windows'u cracklemek için kullandıkları dosya kendi kendine başka yerlere (C diskinden D diskine, C diskinden USB'ye gibi) atabilir mi?

Cidden bu iki soruma cevap verirseniz sorunum çözülecek. İki gündür 3 tane foruma yazdım hiçbirisinden çözüm alamadım. Bir tek bu forumdan alıyorum ve bu sorunum da çözülürse bir daha böyle konular açmayacağım inşallah.

Hocam sizin bir bilginiz var mı cidden içinden çıkamıyorum durumun. @Dutchman
 
Son düzenleme:
1. bu cracklenmiş ISO'larda güvenlik açığı oluşturan, bilgileri çalan vb. şeyleri yapan şey virüs mü? Yoksa onu crackladıkları dosya mı?
Yani bu soru ve bunun cevabı normal bir ev kullanıcısının ilgi alanı olmamalı. Siber güvenlik alanında bir kariyer mi planlıyorsunuz? Bu sorunun evet veya hayır herhangi bir yanıtı sizin en ufak güvenlik durumunuzu etkilemeyecek zaten.
2. bu Windows'u cracklemek için kullandıkları dosya kendi kendine başka yerlere (C diskinden D diskine, C diskinden USB'ye gibi) atabilir mi?
KMSPico nedir diye araştırın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı