TEKNOFEST'e katılan var mı?

Partili ülke yönetme sisteminde her yerde adam kayırma olacaktır dostum.
Herhangi bir kanıt veya örneğin var mı dostum? Çünkü böyle birşeyin olma ihtimali hem yok denecek kadar az, hemde saçma ve mantıksız. Bizim siyasi görüşlerimizi bilmelerine imkan yok ki. Raporda da belirtemeyeceğimiz üzere, ben sanmıyorum.
 
Herhangi bir kanıt veya örneğin var mı dostum? Çünkü böyle bir şeyin olma ihtimali hem yok denecek kadar az, hem de saçma ve mantıksız. Bizim siyasi görüşlerimizi bilmelerine imkan yok ki. Raporda da belirtemeyeceğimiz üzere, ben sanmıyorum.

En son ÖSYM sorularının satılmasından örnek verebelirim liyakat sahibi yöneticiler yok denetleyen adamakıllı kurumlar yok yıllardır böyle sınavla olsun yetenekle olsun yarışmalarda bir adam kayırma sorunları var düzgün bir denetim kurulu olmadığı sürece ben devletin yaptığı tüm yarışma sınavlara güvenmiyorum.
 
En son ÖSYM sorularının satılmasından örnek verebelirim liyakat sahibi yöneticiler yok denetleyen adamakıllı kurumlar yok yıllardır böyle sınavla olsun yetenekle olsun yarışmalarda bir adam kayırma sorunları var düzgün bir denetim kurulu olmadığı sürece ben devletin yaptığı tüm yarışma sınavlara güvenmiyorum.
TeknoFest'te böyle bir durum olduğunu hiç sanmıyorum. ÖSYM hakkında bir bilgim olmadığından birşey diyemeyeceğim. Görüşüne saygı duyarım.
 
TEKNOFEST'te böyle bir durum olduğunu hiç sanmıyorum. ÖSYM hakkında bir bilgim olmadığından bir şey diyemeyeceğim. Görüşüne saygı duyarım.

Burası zaten siyasi tartışmalar yapılacak bir yer değil kusura bakmayın ama yıllardır gördüğüm adaletsiz politiklar yüzünden çoğu kuruma güvenim kalmadı iyi sosyaller.
 
Bu yıl finallerde 3 puan ile elendik. Bazı not verenler hiçbir şey okumadan direkt düşük puan vermeye çalışıyor. Örneğin yarı finallerde raporumuzda herşey tam ve eksiksiz olmasına rağmen eksiğiniz var deyip düşük bir puan vermişlerdi fakat biz yazılması gereken herşeyi yazmıştık, daha sonra ise itiraz ettik ve bu sayede geçtik ancak finallerde yine bu yüzden bizi elediler.
 
Yarışmada adaletsizlikler olmuş ya da olmamıştır orasını bilemem. Ama Teknofest gibi bir teknoloji yarışmasını kesin olmayan bir şey için suçlamak yanlış.
 
Bu yıl finallerde 3 puan ile elendik. Bazı not verenler hiçbir şey okumadan direkt düşük puan vermeye çalışıyor. Örneğin yarı finallerde raporumuzda her şey tam ve eksiksiz olmasına rağmen eksiğiniz var deyip düşük bir puan vermişlerdi fakat biz yazılması gereken her şeyi yazmıştık, daha sonra ise itiraz ettik ve bu sayede geçtik ancak finallerde yine bu yüzden bizi elediler.

Hocam organik hoşaf yapmayı denediniz mi bir ara birinci mi ne çıkmıştı :D
 
Ya illa ki herkes emeklerinin karşılığını bekliyor. Herkes oraya birinci olma hayali ile gidiyor ama orası bir yarışma orada elene elene çıkıyorsunuz bu gerçeği bilmelisiniz. Elenen herkes mahana üretecekse kimseyi seçmesinler :d. Orada birinci olan insanlar da sizin gibi büyük emekler veriyor.
O yarışmaya katılmanız orada bir proje çıkarmanız bile bir başarı zaten işin birinciliğine bakmayın.
Teknofest Türkiye tarihinin tek ve ilk festivali bu sayede yüzlerce insan kendini gösteriyor. İşin olumlu taraflarına bakın. Ki elemeyi geçen her gruba maddi destek de sağlanıyor.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı