Opera GX mi? Google Chrome mu?

Yine bu konu açılmış. Gelir gizlilikçiler hem Chrome'a, hem Opera'ya sallamaya. "Karşim Brave indir, çok güvenli bak. Chrome, Opera hep verilerini çalıyor satıyor bak."
 
Chrome der geçerim efsaneler ölmez.
 
Chrome. Opera bilgisayarıma mavi ekran verdiriyor desem yeridir


Öyle valla
bi ara bende kullanmıştım opera gx gerçekten öyle,chrome iyidir

GX'i özelliklerinden dolayı tercih edebilirdim fakat aktif olarak Chrome'u kendimi bildim bileli kullanıyorum ve kullanmaya da devam edeceğim.
bende aynı şekil

Bence yani en azından benim sistemimde Opera GX bilgisayarımı yoruyor.Ama sizin sisteminizi bilmediğim için pek fazla birşey söylemeyeceğim :)
Eski bi bilgisiyar,işlemcisi intel pentium

Opera GX
Eğer oyuncuysan birçok özelliğe erişimn oluyor örneğin soldaki "kenar çubuğuna" Discord WhatsApp gibi uygulamalar eklyebiliryosun üstelik başlangıçta sana ücretsiz veya inidrimdeki oyunları gösteriyor ayrıca internet kullanımını sınıralndırma gibi birçok özellik var.
kenar çubuğu googledada var ve oyuncu değilim
 
Opera tarayıcıları ne zaman hatalarını çözer ve iskikrarlı olurlar. O zaman net bir şey söylerim. Şu anlık istikrar, hız ve sorunsuz olmasından dolayı Chrome daha önde.

Ama illa bu ikisini tercih etmek zorunda değilsen Edge öneririm. Kenar çubuğu da geldiğinden, Opera'ya iyi bir alternatif ve Chrome'dan pek farkı olmadığından, sunduğu gizlilik, güvenlik özellikleri ya da özelleştirilebilir ayarlarından dolayı Chrome'dan daha iyi.

Google'un sunduğu eşitleme, çeviri sistemi gibi şeyler de var. Gizlilik odaklı da Brave önerebilirim. Yakın zamanda çeviri özelliği de gelecek. Ama eşitleme sistemi, Chrome, Edge ya da Opera gibi iyi değil. O yüzden geçiş yaparken düşünmeniz gerekiyor.
 

Geri
Yukarı