Beylikdüzü'nde 2 yaşındaki bir çocuk istismar edilerek öldürüldü!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hangi kafayla kendinizi mültecilerden daha ''yukarıda'' görebilme hakkına sahipsiniz? Gerçekten inanılmaz mesajlar var ya. Yani ne size mültecileri hor görme hakkı tanıyor mesela?

İsmi gizlendiğine göre kesin sığınmacı.

Benim kafam almıyor. Al, Türk çıktı işte. Ne oldu? Türkler de mi çöplük? Türkler de mi cahil, hayvan? Eleman profiline ''mülteci istemiyorum'' diye çerçeve atmış. 👀

Hayır, ben mülteci savunucusu falan değilim. Gitsinler, mümkünse gitsinler. Burada kast ettiğim sizin de aynı Orta Doğu çöplüğünden olup insanınızın hiçbir şekilde fark göstermemesi. Yani ne gibi bir ayrıcalığınız var da ''ırkçılık'' yapabilme hakkına sahipsiniz? Yanlış da anlaşılmasın, ırkçılığı legalleştirme çabam yok.

Ülke üçüncü dünya ülkesi olmuş, eleman ırkçılık peşinde. Git başka şeyleri dert edin. 128 milyar dolar gibi uçuk bir rakam yok olmuş. Senin mültecilerine 10 yıldır o kadar para harcanmamış. Azıcık akıl, azıcık.
 
Neden hiç sorgulamadan suçluyu bir sığınmacı olarak işaretliyorsunuz?

Keşke işaretlememiz gerekmese, böyle olayların arkasından genellikle "sığınmacılar" çıktığı için insanlarda böyle bir ön yargı oluştu. Vatanına ihanet edip burada artistlik taslayanları işaretlemesek bu konular gündem de olmayacak.

Benim kafam almıyor. Al, Türk çıktı işte. Ne oldu? Türkler de mi çöplük? Türkler de mi cahil, hayvan? Eleman profiline "mülteci istemiyorum" diye çerçeve atmış. 👀

Atması normal. Mülteciler bu ülkede o kadar çok pislik yaptı ki ayrımcılık kaçınılmaz oldu. Ki olmalı, vatanını bırakıp kaçan mı bizden üstündür, yoksa vatanını canı pahasına savunan bir millet mi daha üstündür?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam SG paylaşmıştı bu şahsı, içimizden bir ş.....
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Öz dedesi mi? 😲 Sözün bittiği yer.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ee sazanlar cinsel istismar olduğunu devlet hastanesi raporlamış. Ondan sonra adli tıp inceleme yapmış. İstismar olmadığına dair rapor yazmış! Linkte verilen haberde yazıyor!
 
Ee sazanlar cinsel istismar olduğunu devlet hastanesi raporlamış. Ondan sonra adli tıp inceleme yapmış. İstismar olmadığına dair rapor yazmış! Linkte verilen haberde yazıyor!
Bizim bundan ne anlamamız gerekiyor?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı