Van'da başıboş köpek tarafından ısırılan 10 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti

• Konuyu başlatan Zeu5
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 2.536
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben açıkça söyledim barınaklar kısır ve yaşlı hayvanlarla dolu o yüzden yenileri yerine konamıyor mecburen o barınaktaki hayvanları tabii ki de kürekle vurarak değil sessizce ilaçla uyutarak öldüreceksin yerinede sokaktaki köpekleri kısırlaştırıp koyacaksın bunu bir döngü olarak yapacaksın yeni barınaklarda kurulur zamanla olay da çözülür islama göre hareket eden yok ayrıca dediğim şey hakim karşısında da aynı eğer bir köpeği zevke sebepsiz öldürsen ceza alırsın ama eğer sana saldıran bir köpeği öldürsen kanunen de ceza almazsın İslam'ın kuralı aynı zamanda kanunen de uygulanıyor ben Müslüman'ım şükür ama İslam propagandasına da karşıyım.

Konu basit. Yurt dışında toplayıp bir süre sonra uyutuyorlar, bunu biz de yapmalıyız. Yoksa artan oransız köpek nüfusu çok sorun yaratacak. En basit örneği ile o sorunla Hindistan başa çıkmaya çalışıyor.

1 kişinin hayatı var olmuş tüm köpeklerin hayatından daha değerlidir.

Konu basit. Yurt dışında toplayıp bir süre sonra uyutuyorlar, bunu biz de yapmalıyız. Yoksa artan oransız köpek nüfusu çok sorun yaratacak. En basit örneği ile o sorunla Hindistan başa çıkmaya çalışıyor.

1 kişinin hayatı var olmuş tüm köpeklerin hayatından daha değerlidir.
Güzel bir yorum 🙏

Hocam biz ülke statüsünden bahsedelim. Avrupada kuduz diye bir şey yok. Türkiye kuduzla başa çıkabilecek mi diye endişeliyim çünkü aşı belirli noktalarda var, büyük ihtimalle şehir içi hayatta az olabilecek bir durum diye.

Turizm temelli olmaya başladık bile. Herkes sokak hayvanı çok diye biliyor. Kuduzu duyan diyecek ki ölmeye değecek bir gezi değil.

Hadi sen okudun başardın Almanya'dan iş buldum gidiyorsun. Baktılar kuduz vakası görülmüş... Tollwütig nein kuduz hayır demek çünkü uçaktan inince duyacağın şey olacak.

Velhasıl kelam sokakta gördüğün terminatör köpeğe açbitir salam atmakla hayvansever olunmaz. Doğru olan ne kadar kötü olursa olsun umrumda olmayacak o barınaklara toplanmaları ve orada 8 aynı dolduranları uyutmalılar.

Yoksa artan oransız köpek nüfusu çok sorun yaratacak.
İlk önce sokaktaki köpek sayısı milyonlara ulaşacak sonra halk müdahale edecek, hükümet elini en son uzatacak.

10 seneye kalmaz görürüz bu durumu çünkü burada bir şeylerin yapılması için can kaybının olması gerekiyor.

Tabii ki de insana zarar verme hususunda öldürmekte dinende kanunen de sorun yoktur.
Köpekler tabiat ve insan sağlığı için zararlılar, yetkililer tarafından göz yumulmaması gerekiyor ama nafile.

Son düzenleme:
İlk önce sokaktaki köpek sayısı milyonlara ulaşacak sonra halk müdahale edecek, hükümet elini en son uzatacak.

10 seneye kalmaz görürüz bu durumu çünkü burada bir şeylerin yapılması için can kaybının olması gerekiyor.

Köpekler tabiat ve insan sağlığı için zararlılar, yetkililer tarafından göz yumulmaması gerekiyor ama nafile.

Doğru hocam ben katılıyorum size öldürülmeli tabii ki de İslam'da bunu emrediyor.

• Beğen
İfadeler: T21
Ben açıkça söyledim barınaklar kısır ve yaşlı hayvanlarla dolu o yüzden yenileri yerine konamıyor mecburen o barınaktaki hayvanları tabii ki de kürekle vurarak değil sessizce ilaçla uyutarak öldüreceksin

Hocam şu an tarafsız yazıyorum. Yukarıda dediğiniz ile aşşağıda ki dediğiniz çelişmiyor mu?

"İslam'da Allah buyurur ki bir canlıyı insana zarar verme unsurunda ise öldürmek caizdir, helaldir. Bir Müslüman buna göre hareket eder."

• Beğen
İfadeler: T21
Yine gelmiş "İtlaf"cılar. 20 senedir başınızda siyasi olarak bela var, covid geldi geçti, ekonomik kriz... Bu milleti herhalde deprem paklayacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı