iPhone SE (2. nesil) alınır mı?

  • Konuyu başlatan tnw
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 56
  • Görüntüleme 2B
Yanlış hatırlamıyorsam 12'lerin çıkışında da 13'lerin çıkışında da bir önceki iPhone modelleri zamlanmıştı. Apple tekrar kur güncellemesine giderse indirim beklemeyin.

Ek olarak konuyla alakalı ben de SE2020 kullanıyorum fakat ben ilk çıktığında 4600 gibi bir fiyatla almıştım ekran ve batarya konusunda hiçbir sıkıntım yok hala kullanmaktayım.

Zamlanırsa da yapacak pek bir şey yok yine 2. ele yöneleceğim sıfır almak şu an pek akıl karı bir iş değil.
 
Aktif olarak kullandığım telefon. Pil yüzdem %82 olmasına rağmen kullanım değerlerinizden az da olsa daha aktif kullanıyorum ve 6 saat ekran süresi alıyorum. Tasarımı çok şık olmasına rağmen o eski tip kasa ve küçük ekran bir süre sonra canımı sıkmaya başladı. Büyük ekranlar gördüğümde telefonu değiştiresim geliyor. Kesinlikle iphone kullanmak istiyorum demiyorsan bütçene uygun samsung modellere yönelmen daha iyi olucaktır. Amiral gemilerin FE sürümleri belki ikinci el olarak mutlu edebilir.
Hocam Wi-Fi ile mi 6 saat alıyorsunuz? Benim pil yüzdem %94 ve full mobil veri ile 3.5 saat alıyorum. Cihazımda bir sıkıntı mı var sizce?
 

Şarj hiç dayanmıyor. Bende vardı yeni sattım kurtuldum. 3 saat ekran süresi veriyor. Özellikle telefon görüşmesi yapıyorsanız hele ki görüntülü arama ise pili yutuyor. Kullanan herkes bu durumdan şikayetçi. Günde 3 defa şarj etmek problem değilse alabilirsiniz.
 
Evimle marmaray arası 10 dakika yürüme mesafesi Marmara'ya kadar yürümüştüm kulaklık ile müzik dinliyordum sadece 4 durak sonra %100 olan şarjım %60 olmuştu.

Tamam telefonun pili küçük şarjı diğer modellere göre çabuk bitiyor da burada anormallik yok mu?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı