Türkler neden böyle?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
7 cihana korku salan Türkleri bu halde görmek içimi acıtıyor.
Sorunuzun cevabını vermişsiniz zaten. Türkler olarak her zaman savaşçı bir toplum olduk, savaşçılık her zaman medeniyetle aynı şey değil maalesef. Zamanında savaşların yaygın olduğu, devletlerin gücünün askeri güçleriyle yakın ilişkili olduğu yıllarda gerçekten de büyük bir güç olmayı başarmışız ancak günümüzde artık bu şekilde işlemiyor maalesef işler.

Yıllar geçtikçe medeniyete, bilime, özgür düşünceye verilen önem azaldı, eğitim sistemi oturtulamadı, aksine yozlaştı.
 
Son düzenleme:
Ya cidden neden türkler böyle anlamıyorum. Eski türklere bakıyorum ve "vay bee, neler neler başarmışlar" diyorum. Ancak şimdi türklere bakıyorum ve "keşke Türk olmasaydım" diyorum. 7 cihana korku salan türkleri bu halde görmek içimi acıtıyor. TikTok'ta saçma saçma hareketler yapanlar, sürekli küfür edenler. Mesela Among Us oynuyorum diyelim en basitinden. Eğer yabancılarla oynarsam gayet eğlenceli saygılı sevgili bir oyun geçiyor. Ama mesela bugün oda kurmuştum. Odaya hep türkler geldi. Oyunu başlatmadan önce bazı şeyleri ayarlıyordum. Adam "başlatsana artık dedeni..." dedi. Ve benim etkilendiğim kısım benim dedem vefat etti. (mekanı cennet olsun) neden böyleler anlamıyorum. Yabancılarla oynarken çok huzurlu geçiyor ama türklerle oynarken sürekli bir küfür bir kavga. Bıktım artık, gerçekten biz neden böyleyiz?

Hocam bunun birçok sebebi var dünya sinirli ülkeler sıralamasında başta geliyoruz insanlar artık bıktı ekonomik sıkıntılardan siyasi sıkıntılardan hep içine attılar ve böyle durup dururken insanlara patlıyorlar tabii bunda yakınlarının ve arkadaş topluğunun da etkisi var.
 
Ya cidden neden Türkler böyle anlamıyorum. Eski Türklere bakıyorum ve "Vay bee, neler neler başarmışlar" diyorum. Ancak şimdi Türklere bakıyorum ve "Keşke Türk olmasaydım" diyorum. 7 cihana korku salan Türkleri bu halde görmek içimi acıtıyor. Tiktokta saçma saçma hareketler yapanlar, sürekli küfür edenler. Mesela Among Us oynuyorum diyelim en basitinden. Eğer yabancılarla oynarsam gayet eğlenceli saygılı sevgili bir oyun geçiyor. Ama mesela bugün oda kurmuştum. Odaya hep türkler geldi. Oyunu başlatmadan önce bazı şeyleri ayarlıyordum. Adam "Başlatsana artık dedeni ........." dedi. Ve benim etkilendiğim kısım benim dedem vefat etti. (Mekanı cennet olsun) Neden böyleler anlamıyorum. Yabancılarla oynarken çok huzurlu geçiyor ama Türklerle oynarken sürekli bir küfür bir kavga. Bıktım artık, gerçekten biz neden böyleyiz?
Yazdıklarına gülüp diss atanlar olmuş muhtemelen bunlarda o tiplerden biri.
Yönetimden bağımsız konuşuyorum bir kitle aklını Avrupa'ya satmış. Kraliçenin ölümüne ağlayan bile oldu.
 
Niye böyleye cevap bilmiyorum ama neden böyle sorusuna cevap çok var. Ama söylemeyeyim bu yaşta hapise girmeyeyim burası o kadar da özgür bir yer değil.
 
Keşke okullar da askerlik ve savaşçı gençlik yetiştirilse bu sayede özümüze dönüp gevşek alışmasak.
 
Neredeyse tüm batı seni küçük asyadan atmak istiyorken böyle cahil ve zayıf kalırsan eninde sonunda asimile edilirsin osmanlının Anadolu'ya yatırım yapmamasıyla itibarıyla Türk halkı cahil kaldı birçok sebep var işte.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı