MilenyumAVM.com Dolandırıcı!

Böyle bir meblağı hiç bilinmeyen siteye gönderip riske atmazdım ben. Bankanızdan ters ibraz yaptırın tüm kanıtları atarak. Biraz meşakkatli ama sonunda paranızı geri alırsınız.
Banka bu tarz bir sorumluluğu almaz.
Sen banka olsan ; bir kişi bile ve isteye birine para atsa ve sonrasın da bana paramı geri gönderin dese geri gönderir misin yoksa atmasaydın kardeşim mi dersin ?
 
Bu işin satış sonrası destek kısmı da var. Sırf orası için bile o siteyi tercih etmezdim. Üzücü şekilde tecrübe etmiş oldunuz. Geçmiş olsun, haklarınızı arayın bu işin peşini bırakmayın.
 
Banka ile görüştüm, iade isteğinde bulundular ama sadece parayı gönderdiğim kişi onay verirse geri yatacağı söylendi.
Yukarı da bir arkadaş yaptığım yorumu beğenmemiş :)
Geri vermezler yani banka bu topa girmez dedim diye yorumumu beğenmemiş fakat ben yorum değil olan durumu söylüyorum.
Yıllarca bu ülke de dolandırıcılar araba , ev , arsa vs. satışların da karşı tarafa noter de parayı gönderip , satışı üzerlerine aldıktan sonra bankayı arayıp bir yanlışlık oldu deyip hesaplarından çıkan parayı tekrar hesaplarına aktardılar ve yüzlerce insan dolandırıldı.
Tabiki banka da burada aracı olduğu için bankanın da ağzı yandı ve istemeden insanları mağdur etti yani bankanın iyi niyeti dolandırıcılar tarafından suistimal edildiğinden ötürü banka artık bu işleri bıraktı ve karşı taraf onay vermediği sürece , tek tarafın parayı geri istemesi birşey ifade etmiyor yani.

@Singua Sen de oku kardeş !
Yanlışım var ise de butona basıp emoji atmak yerine gel değerli bilgilerini bizlerle paylaş ;)
 
Yukarı da bir arkadaş yaptığım yorumu beğenmemiş :)
Geri vermezler yani banka bu topa girmez dedim diye yorumumu beğenmemiş fakat ben yorum değil olan durumu söylüyorum.
Yıllarca bu ülke de dolandırıcılar araba, ev, arsa vs. satışların da karşı tarafa noter de parayı gönderip, satışı üzerlerine aldıktan sonra bankayı arayıp bir yanlışlık oldu deyip hesaplarından çıkan parayı tekrar hesaplarına aktardılar ve yüzlerce insan dolandırıldı.
Tabii ki banka da burada aracı olduğu için bankanın da ağzı yandı ve istemeden insanları mağdur etti yani bankanın iyi niyeti dolandırıcılar tarafından suistimal edildiğinden ötürü banka artık bu işleri bıraktı ve karşı taraf onay vermediği sürece, tek tarafın parayı geri istemesi bir şey ifade etmiyor yani.

@Singua sen de oku kardeş!
Yanlışım var ise de butona basıp emoji atmak yerine gel değerli bilgilerini bizlerle paylaş ;)

Pardon hocam yanlış emoji gitmiş ya doğru olan o zaten 🤣🤣
 
Merhaba arkadaşlar,

Yıllardır sadece internetten alışveriş yapan ben, ilk defa dolandırıldım. Geçen hafta televizyon arayışı içerisindeydim, piyasa araştırmasında karşıma çıkan en uygun site Milenyum AVM sitesiydi. %7 havale/eft indirimi var diye daha da uyguna geliyordu. Siteyi daha önce duymadığım için araştırdım, Şikayetvar'a baktım, site sahibi dolandırıcı arkadaş kendisi 9 tane şikayet açıp şikayetleri çözmüş, kendisine puan vermiş. Bunu da dolandırıldıktan sonra keşfettik. Web sitesinde mernis bilgileri var, tüm vergi kayıtları doğru, şirket e-Devlet üstünde faal görünüyor, Etbis'e kayıtlı, Ankara Ticaret Odasına kayıtlı.

Tamam dedim, 13.000 liralık televizyonu indirimle 11.700 TL'ye sipariş verdim. Parayı havale yaptım. Ertesi gün e-Fatura kesip gönderdiler. (Fatura gerçek, GIB üzerinden sorguladım). Cumartesi akşamı siparişimin durumu kargoya verildi olarak güncellendi ama kargo kodu yok, destek hattı mesaisini bitirdi. Pazar günü iletişim yok. Buraya kadar her şey normaldi, Pazartesi günü sabah sipariş durumu dağıtıma çıktı olarak güncellendi ve yine kargo kodu yok. Canlı Desteğe bağlandım, iletişim kurduğum her cihazdan IP adresimi engellediler ulaşamadım. Sitedeki telefon numarasını aradım, kapalı ulaşılamıyor. Şikayetvar'a girdim, benimle birlikte 100 kişi bir şikayetin altında toplanmış herkes aynı şeyi söylüyor, herkes bireysel olarak şikayetini yaptı.

Bundan sonra Amazon, Hepsiburada, Trendyol, N11 gibi siteler dışında hiçbir yerden alışveriş yapmam. Siz de alışveriş yaptığınız sitelerde çok dikkatli olun, yok fatura kesiyormuş yok vergi dairesine kayıtlı, banka hesapları kurumsal diyerek atlamayın. Bana ders oldu, sizi de uzak durmanız için bilgilendirmek istedim.
Geçmiş olsun. Umarım çözülür ama büyük ihtimalle çok uğraşacaksınız...
İmkanınız varsa Youtube Adem Helvacı'ya durumu anlatın; yol gösterir, video çeker. Hem işlemleri daha kolay halledersiniz hem de en azından başkaları bu durumlara düşmez.
 

Geri
Yukarı