MilenyumAVM.com Dolandırıcı!

Bknz. Kevser AVM Güvenilir mi?

Aylar öncesinde açtığım konu. Bu site üzerinden de dolandırılanlar vardı forumda ki konu üzerinde toplanmıştı fakat sitede ki adamların adreslerine bakıldığında dağ başını gösterdiği için dolancırıyım diye bağırıyordu site. Geçmiş olsun.
 
Merhaba arkadaşlar,

Yıllardır sadece internetten alışveriş yapan ben, ilk defa dolandırıldım. Geçen hafta televizyon arayışı içerisindeydim, piyasa araştırmasında karşıma çıkan en uygun site Milenyum AVM sitesiydi. %7 havale/eft indirimi var diye daha da uyguna geliyordu. Siteyi daha önce duymadığım için araştırdım, Şikayetvar'a baktım, site sahibi dolandırıcı arkadaş kendisi 9 tane şikayet açıp şikayetleri çözmüş, kendisine puan vermiş. Bunu da dolandırıldıktan sonra keşfettik. Web sitesinde mernis bilgileri var, tüm vergi kayıtları doğru, şirket e-Devlet üstünde faal görünüyor, Etbis'e kayıtlı, Ankara ticaret odasına kayıtlı.

Tamam dedim, 13.000 liralık televizyonu indirimle 11.700 TL'ye sipariş verdim. Parayı havale yaptım. Ertesi gün e-fatura kesip gönderdiler. (fatura gerçek, gıb üzerinden sorguladım). Cumartesi akşamı siparişimin durumu kargoya verildi olarak güncellendi ama kargo kodu yok, destek hattı mesaisini bitirdi. Pazar günü iletişim yok. Buraya kadar her şey normaldi, pazartesi günü sabah sipariş durumu dağıtıma çıktı olarak güncellendi ve yine kargo kodu yok. Canlı desteğe bağlandım, iletişim kurduğum her cihazdan IP adresimi engellediler ulaşamadım. Sitedeki telefon numarasını aradım, kapalı ulaşılamıyor. Şikayetvar'a girdim, benimle birlikte 100 kişi bir şikayetin altında toplanmış herkes aynı şeyi söylüyor, herkes bireysel olarak şikayetini yaptı.

Bundan sonra Amazon, Hepsiburada, Trendyol, N11 gibi siteler dışında hiçbir yerden alışveriş yapmam. Siz de alışveriş yaptığınız sitelerde çok dikkatli olun, yok fatura kesiyormuş yok vergi dairesine kayıtlı, banka hesapları kurumsal diyerek atlamayın. Bana ders oldu, sizi de uzak durmanız için bilgilendirmek istedim.

Domain 3 gün önce alınmış hocam bu durumlarda whois sorgulaması yapmanız daha doğru olacaktır.
 
Arkadaşlar bende aynı durumdayım ve rakam yüksek. Yarın sabah savcılığa suç duyurusunda bulunmaya gideceğim. Benimle gelmek isteyen varsa mesaj gönderebilirler iletişim numaraları ile birlikte. Birlikten güç doğar.
 
Arkadaşlar bende aynı durumdayım ve rakam yüksek. Yarın sabah savcılığa suç duyurusunda bulunmaya gideceğim. Benimle gelmek isteyen varsa mesaj gönderebilirler iletişim numaraları ile birlikte. Birlikten güç doğar.
Mümkün olan en fazla platformda sesinizi duyurun. Hem işlemler hızlanır hem de yeni mağdurlar doğmaz. İmkanınız varsa Youtube Adem Helvacı'ya da durumu anlatın, video çeksin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı