Elektronik ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch - 1306TL

Robius

Decapat
Katılım
10 Mayıs 2021
Mesajlar
537
Çözümler
1

Son 6 ayın en düşük fiyatı olarak görünüyor.

 
Bu ürün Razer blackwidov v3'e ne kadar yakın kalite ve segment olarak

Blackwidow buna ne kadar yakın o tartışılır. RX Switch'ler bambaşka kalitede harika bir hissi var. Üst seviye tüm klavyeleri kullandım sayılır bu klavye kadar memnun eden olmadı.
 
Sesler switchlere göre değişir bu kırmızı anahtarlı bi klavye ve en sessizlerden biri. Benim bir sorum olacak arkadaşlar ben bu klavyeyi aldım bayadır bir ton klavye baktım hepsi uçuk fiyatlarda bu klavye ise hem kalitesi onlara yakın hem fiyatı baya iyi denk geldi konuyu açana teşekkür ediyorum. Sorum ise bu klavyeye bilek desteği alsam sonradan uyumlu olur mu? internettekiler tkl versiyonu için gibi, amazondaki bilek desteğinde boyutlar yazıyor gelince ölçeceğim..
 
Black Widow buna ne kadar yakın o tartışılır. RX Switch'ler bambaşka kalitede harika bir hissi var. Üst seviye tüm klavyeleri kullandım sayılır bu klavye kadar memnun eden olmadı.

Hocam üst seviye hangi klavyeleri kullandınız da sizleri mahcup etti merak ettim. Scope RX'de ABS tuş takımı ve ASUS'un ürettiği Red Switch kullanılmış. Switch'leri güzel ve RGB'si de harika. Ama yokluğu anlaşılacak bir klavye değil.

Bu fiyata bence bedava orası ayrı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı