Rehber Assetto Corsa Content Manager, Custom Shader Pack, SOL Weather nasıl kurulur?


Çok teşekkür ederim hocam kusura bakmayın yanlış yere bakmışım ben. Ve hocam bir şey daha soracaktım oyun bende öncesinde yani silip yüklemeden önce rahatça 60-70 FPS civarı ile oynuyordum ancak silip yükledikten sonra FPS artık 40-50 arası veriyor. Sizce neden kaynaklanabilir? Modlardan dolayı mı yoksa trafik moduna fazla araç yüklediğim için mi(23 araç) veya CM kurarken FPS düşüren bir ayar mı açtım acaba bir fikriniz var mı acaba?
 
Merhaba F1 için önerebileceğiniz mod var mı?
Biraz genel bir soru oldu biliyorum fakat gerek araç skinleri ve sesleri olsun gerek hissiyat olsun gerek pistler olsun baktıklarımın çoğu paralı. Bedava olup kaliteli olanları paylaşırsanız çok sevinirim.
 
Son düzenleme:
Hocam benim bir sorum var her şeyi halletimde el freni falan ayarlamak istediğim zaman space basıyorum kabul etmiyor her tuşu.
Buradan?
1669138971190.png
 
Selam ben bir şey soracaktım bu wdts araçları var drift için Online serverlarda oynuyorumda S13 S14 vs. var onlarla drift atarken virajları 30-40 ile dönüyor araba debriyaj tokatlıyorum gaz Full'de gösteriyor ama bayılıyor araba Turbo'da %100 de ben difransiyelden kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü sağa sola dönerlen 2 ile dönüyor tekeri düz tutunca çıkabildiği kadar çıkıyor çözümünü biliyorsanız yazabilir misiniz? (el freni yerine debriyaj tokatlayarak arabanın yan vermesini sağlıyorum)
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı