iPhone XS Max alınır mı?

3. parti uygulamalar kameralarını Samsung'un S22 serisi için optimize etti. Gelecek seri telefonlarını da optimize edecektir.

Niye ben sürekli model mi değişicem sırf optimize etti diye? iPhone 6'dan bile atılan fotoğraf şu an tüm samsunglarınkinden neredeyse hala kaliteli.

Adamlar 7-8 bin TL telefon yapıyor Apple'ın telefonu 20-30 bin ne beklıyorsunuz anlamıyorum yani cevap çok basit ne kadar ekmek o kadar köfte.

Kanka basit. 7-8 bin e telefon almam. 20-30 bin e de o telefonu almadım çünkü TL ile almıyorum telefonu.
 
@OnePC Samsung'un amiral gemileri kolay kolay yavaşlamaz merak etmeyin, şu an evde S9+ kullanan var ve cihaz yağ gibi akıyor, bir kere olsun arayüzünün takıldığını görmedim. MIUI ya da herhangi bir Çin malı cihazın arayüzü ile karıştırmayın lütfen.
Hocam ben kafama göre konuşmuyorum. Bir sürü deneyimlerim var. iPhone akıcılık konusunda her zaman 1. Sıradadır.
 
Android 2.2’den beri Android kullandım. Xperia Arc S, S4, A7, GM Discovery, S7 Edge, Redmi Note 8, S20+.

Yani ben geliştirmeleri birebir kullandım ve içlerinde amiral gemisi telefonlarda var. Bu telefonların ortak özellikleri ise hepsinin 2 yıla çöp olması. Yani cihaz çalışıyor, ancak kasıyor. Hatta bazıları aldığımda kasıyordu zaten.

S20+’dan sonra en sonunda canıma tak edip geçen sene gidip iPhone 7 aldım ve benim cihazım Apple dedim sonra da gidip XR aldım. Bu cihaz çok öyle iyi bir cihaz değil, 11’in daha kötü işlemcili ve tek kameralısı. Fakat şu cihaz yağ gibi akmakta. Benim 2016’da aldığım S7 Edge 2018 yılına geldiğimde ne para ediyordu ne de yazılım desteği geliyordu.

Android firmaların hepsinde olan genel bir özellik, yeni telefonu çıkınca eskisini unutma özelliğidir. Bkz iPhone 7 hala kasmaz, evet son güncellemeyi aldı bu cihaz ancak arayüzü yağ gibi akıyor.

Benim telefonum eski olabilir, ancak stabilite ve hızdan ödün vermeyeceğini biliyorum. Ben süslü 1 senelik kullanımlı özelliklerin hiçbirini istemiyorum. Stabilite ve hız arıyorum. Gelen widget vs. de gram umurumda değil. Bir cihaz aramayı cevaplarken bile kasabilir mi? Android cihazlar bu noktaya kadar gelebiliyor.

Android cihazlar ucuz olabilir ancak ucuz ürün alacak kadar zengin biri değilim. Apple’ın servisi, yazılım desteği çok önde şu an.

Android’in iyi yanları ise ekran gövde oranı, tasarım diyebilirim ancak bu, bile geri planda benim için artık.

Cidden gülünçsün… Aynen kardeşim Xiaomi ile Apple aynı parçaları kullanıyorlar çünkü NAND, lens ve ekran dışında her şeyini kendisi üreten Apple, Xiaomi’ye parça tedariği yapıyor… Bu sorunu yaşamadığına da eminim. Aynı şekilde hiç bir yerde de dediğinle ilgili bir şey yok çünkü böyle bir sorun yok😂 Göz ardı ettim gitti. Hadi eyvallah.
XR kullanıyorum bunda kullanılan entegrenin 11’den çok farklı olduğunu sanmıyorum, 28W adaptör ile kullanıyorum. Böyle bir saçmalık olamaz, çevremde de bir sürü 11 kullanan var böyle bir şey hayatımda duymadım. Kaldı ki kronik olmayan cihaz var mı dünyada.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı