iPhone X'in Samsung dengi nedir?

İşlemci olarak diyorsan onun işlemcisi Snapdragon 730/Helio G90 gücünde. Kamera vs gibi etkenlerde ise Note 9 Note 10 Lite gibileri rakip olur.

A11 Bionic kesinlikle Snapdragon 730 ve MediaTek Helio G90T'den daha iyi.
SD 845-855 arası bir işlemci. Performansı 855'e yakın.

Eder. iPhone 7 bile daha yeni güncelleme almayı kesmiş olan bir cihaz ve hiç kasmıyor, donmuyor. iPhone X, Çok çok daha iyi bir cihazdır hocam.
iPhone X çok kronik sorunu olan bir cihaz.
 
iPhone X çok kronik sorunu olan bir cihaz.
Aynı şeyi iPhone 7 içinde diyorlar hocam. Ses entegresi kronik sorunlu diye. Ben kullanıyorum, 2 Arkadaşım daha kullanıyor, Babam yıllardır kullandı, 3 Öğretmenim kullanıyor ve hiç birinde bir problem yaşanmadı. iPhone X Kullanan arkadaşlarım da var bir iki tane onlarda da yaşanmadı. iPhone X Yerine XS Modeli tercih edilebilir.
 
Aynı şeyi iPhone 7 içinde diyorlar hocam. Ses entegresi kronik sorunlu diye. Ben kullanıyorum, 2 Arkadaşım daha kullanıyor, Babam yıllardır kullandı, 3 Öğretmenim kullanıyor ve hiçbirinde bir problem yaşanmadı. iPhone X Kullanan arkadaşlarım da var bir iki tane onlarda da yaşanmadı. iPhone X Yerine XS Modeli tercih edilebilir.

Keşke sadece ses entegresi olsa...
•Face ID Bozulması
•Ekran Isınması
•Renk Kayması
•Ekranda Oluşan Yeşil-Beyaz Çizgi
•Dokunmatik Basmaması
•Ekran Çıtasının Kalkması vs.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı