Tamam 3 4 hakederler 10 fazla gibi.
Bin dolar demek istedim.
Tamam 3 4 hakederler 10 fazla gibi.
Hayır hırsızlık falan değil. Oradan buradan şeyler uydurmayın.Bu para yüklü bir miktar, Türkiye şartları altında kazanılması çok çok zor bir meblağ, acilen teslim edilmesi gerekiyor, başı belaya girebilir. Bu kadar büyük bir paranın alınıp cebe atılması hırsızlık.
Ayrıca size ne oldu böyle ? Geçen sene korsan oyun oynuyorum diye bana atıp tutuyordunuz, eee o zaman korsan oyunda Torrent'e düşmeseymiş, size göre emek, emekçinin hakkı değil mi ? Adamın kazandığı parayı cebe atmak hak mı ?
Burada kalsın.Bu para yüklü bir miktar, Türkiye şartları altında kazanılması çok çok zor bir meblağ, acilen teslim edilmesi gerekiyor, başı belaya girebilir. Bu kadar büyük bir paranın alınıp cebe atılması hırsızlık.
Ayrıca size ne oldu böyle ? Geçen sene korsan oyun oynuyorum diye bana atıp tutuyordunuz, eee o zaman korsan oyunda Torrent'e düşmeseymiş, size göre emek, emekçinin hakkı değil mi ? Adamın kazandığı parayı cebe atmak hak mı ?
En iyisini yapıyorsunuz hocam.Diyeceğim doğruluğundan emin değilim kontrol edin diye.
Bu para yüklü bir miktar, Türkiye şartları altında kazanılması çok çok zor bir meblağ, acilen teslim edilmesi gerekiyor, başı belaya girebilir. Bu kadar büyük bir paranın alınıp cebe atılması hırsızlık.
Ayrıca size ne oldu böyle? Geçen sene korsan oyun oynuyorum diye bana atıp tutuyordunuz, eee o zaman korsan oyunda Torrent'e düşmeseymiş, size göre emek, emekçinin hakkı değil mi? Adamın kazandığı parayı cebe atmak hak mı?
Az önce atmış olduğunuz fotoğraftaki arka planda elinizdeki dolarları yayarak yelpaze şeklinde fotoğraf çekip atın demiştim ama yapmadınız. Elinizde bu kadar dolar var mı yok mu? Varsa imitasyon mu değil mi? Muhabbet bir yana siber takibe takılacaksınız, haberiniz olsun. Çünkü ortada kayıp da olsa, unutulmuş da olsa ya da birileri tarafından kasten bırakılmış da olsa kaynağı belli olmayan bir para var. Yazdıklarımı ciddiye almanızı tavsiye ederim.
Bin dolar demek istedim.
Bende 3 4 bin dolar diyorum zaten.
Yahu içime kurt düşürdünüz zatenyelpaze şeklinde yapamıyorum deste olduğu için açarsam bir daha koyamam gerekli fotoğrafları attim zaten birazdan gidip parayi teslim edeceğim.
Yahu içime kurt düşürdünüz zatenYelpaze şeklinde yapamıyorum Deste olduğu için açarsam bir daha koyamam gerekli fotoğrafları attim zaten birazdan gidip parayi teslim edeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.