Çözüm STOP Ransomware Deşifre Aracı

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İşinize yaradı mı?

  • Evet

    Oy: 25 24,5%
  • Hayır

    Oy: 25 24,5%
  • Farklı Ransomware çeşidi bulaştı

    Oy: 52 51,0%

  • Oy verenlerin toplamı
    102
  • Anket kapandı .
Bana bir yıl önce .vtua uzantılı bir fidye virüsü bulaşmıştı. O günden beri şifrelenen dosyaları saklıyorum. Bu varyantla ilgili bir gelişme var mı?
Maalesef o varyant için bir gelişme yok. Çevrimdışı değilse fazla beklemeyin.
@burakarapinar Hocam örnek dosya gönderebilirim, ancak uzantısı .ino olacaktır örnek bir arduino kodu veya .stl tarzı grafik dosyası olur mu?
Hayır olmaz, sadece belirli medya uzantıları destekleniyor. Bahsettiği araç zaten ücretsiz bu tür ücretli girişimlere kulak asmayın. Konu içinde aracı bulabilirsiniz. Belirli medya uzantılaırnı kendiniz aldığınız yedekler üzerinde deneyebilirsiniz
Buradan da yazılıma ulaşabilirsiniz.
 
@Murat5038 merhaba hocam .hhwq şifreli bir bakma şansını olurmu.

@Murat5038 merhaba hocam .hhwq şifreli bir bakma şansını olurmu.
driver dosayı engellemiş dosya

@burakarapinar hocam en içten dileklerimle verdiği emekten ve yardımcı olarak sorunumu çözdüğü için ellerine sağlık diliyorum kendini samimi ve içten bir şekilde yardım etmiştir tekrardan çok teşekkürler eline sağlık hocam.
 
Son düzenleme:
Çevrimdışı olarak yazmışsınız.
Evet, Çevrimdışı ise çözümü yazılıma eklendiğinde çözülüyor ancak online ise çözümü rehberde yazdığım gibi demişim çözülmediğini. Ne olduğu belirtmediğinizden belirttim.
 
Epey uğraştıktan sonra Reqg virüslü dosyalarımın orijinal ve şifrelenmiş hallerini buldum. Çok önemli resim, müzik, video, oyun ve RAR arşivli dosyalarım vardı. Yardımlarınızı rica ediyorum Murat Bey.

 
Son düzenleme:
Epey uğraştıktan sonra Reqg virüslü dosyalarımın orijinal ve şifrelenmiş hallerini buldum. Çok önemli resim, müzik, video, oyun ve RAR arşivli dosyalarım vardı. Yardımlarınızı rica ediyorum Murat Bey.
Dosyaları bildirdim. Çevrimdışı şifrelenmiş. Yeni varyant olduğundan uzun süre sonra çözülme ihtimali var. Onedrive kurulu gözüküyor yedek aldıysanız oradan verilerinizi alabilirsiniz. Yedekliyse One drive senkronu kapatın hemen şifrelenmeden.
 
Dosyaları bildirdim. Çevrimdışı şifrelenmiş. Yeni varyant olduğundan uzun süre sonra çözülme ihtimali var. OneDrive kurulu gözüküyor yedek aldıysanız oradan verilerinizi alabilirsiniz. Yedekliyse OneDrive senkronu kapatın hemen şifrelenmeden.

Cevabınız için teşekkürler Murat bey. OneDrive şu anda kurulu ama Reqg virüsünü kaptığım zaman OneDrive kurulup ayarlı değildi. Yine de yedekleme yapmış mıdır kendisi otomatik olarak? Eğer yedek varsa o yedekleri nasıl alabilirim?
 
Hocam selamlar, herkese özveriyle koşup yardım etmişsiniz, kurtardığınız her veri ve sevindirdiğiniz her kişi için teşekkür ederim. Umarım şansım varsa ben de nasiplenirim. qqqe virüsü için yapılabilecek bir şey var mı? Teşekkürler.

@Murat5038
 

Geri
Yukarı