Hacker'ların cirit attığı sistemHacker'ların cirit attığı sistem Windows 7
Hacker'ların cirit attığı sistemHacker'ların cirit attığı sistem Windows 7
Hocam, konuyu hortlattınız benimleHacker'ların cirit attığı sistem? Hocam sizin şu komik sözleriniz beni benden alıyor vallaha
.
Aynen resmen konuyu mezarında ters çevirdikGüvenlik güncelleştirmelerini bir süre daha ESU Bypass yöntemi ile alabilirsiniz. ESU Bypass ile ilgili makalem imzamda mevcuttur.
Hocam, konuyu hortlattınız benimle![]()
Evet. Aslında bilgisayarım Windows 10 destekliyor ama yükseltme yaparken bilgisayar kendini kapatıyor.Bu arada siz hala Windows 7 mi kullanıyorsunuz?
Hocam temiz kurulum deneyebilirsiniz. Aslında yükseltmede kapanması normal olabilir. Çünkü Windows 7 den direkt Windows 10 21h2'ye atlamayı deniyorsunuz. Ayrıca artık ürün anahtarınız da geçerli olmayacaktır. Çünkü Windows 7'den 10'a geçiş biteli çok oldu.Evet. Aslında bilgisayarım Windows 10 destekliyor ama yükseltme yaparken bilgisayar kendini kapatıyor.
Temiz kurulum da olmuyor. Windows 10 ISO dosyalı flash bellekten bilgisayarı başlatınca Windows 10 logosu çıkıyor ve noktalar dönüyor, dönüyor, dönüyor ve bilgisayar kendini kapatıyor. Yani format atma imkanı da yok.Hocam temiz kurulum deneyebilirsiniz. Aslında yükseltmede kapanması normal olabilir. Çünkü Windows 7 den direkt Windows 10 21h2'ye atlamayı deniyorsunuz. Ayrıca artık ürün anahtarınız da geçerli olmayacaktır. Çünkü Windows 7'den 10'a geçiş biteli çok oldu.
Hocam şimdi beni dikkatli okuyun. Windows 10 yüklenirken klavye, mouse, başka usb, kamera gibi aygıtların tümünü çıkartın. Ve BIOS üzerinde Secure Boot açık mı kontrol edin. Ayrıca BIOS UEFI olsun ve CSM kapalı olsun. Yeni nesil yüklemelerde UEFI (no CSM) olarak yükleme yapılır.Temiz kurulum da olmuyor. Windows 10 ISO dosyalı flash bellekten bilgisayarı başlatınca Windows 10 logosu çıkıyor ve noktalar dönüyor, dönüyor, dönüyor ve bilgisayar kendini kapatıyor. Yani format atma imkanı da yok.
Bu arada bilgisayar 14 yıllık laptop. Buna göre yorum yaparsanız daha iyi olacak.Hocam şimdi beni dikkatli okuyun. Windows 10 yüklenirken klavye, mouse, başka usb, kamera gibi aygıtların tümünü çıkartın. Ve BIOS üzerinde Secure Boot açık mı kontrol edin. Ayrıca BIOS UEFI olsun ve CSM kapalı olsun. Yeni nesil yüklemelerde UEFI (no CSM) olarak yükleme yapılır.
14 yıl?!?? Hocam sizin BIOS'ta UEFI desteği bile olmayabilir. Bir kontrol edin. Legacy BIOS ise sizin Rufus üzerinden o ayarları yapmanız lazım.Bu arada bilgisayar 14 yıllık laptop. Buna göre yorum yaparsanız daha iyi olacak.
Hocam bu arada temizlik de lazım. Laptop fanları temiz olmadığından yeterli gelmeyebilir. Termal macun lazım. 14 yıl içinde belki bazı donanımlar hasar görmüş olabilir. Bir bilgisayarcıya götürüp temizletmekte fayda var.Bu arada bilgisayar 14 yıllık laptop. Buna göre yorum yaparsanız daha iyi olacak.
Babam bilgisayarın sahibi olduğu için ondan izin koparmam lazım ilk önce. Bu arada BIOS 2010 yılında yayımlanan güncellemeye sahip ve şu anda en güncel sürüm o. Bir de hasar olduğu zannetmiyorum, çünkü babam bundan 3-4 yıl önce RAM yükseltip SSD taktı. Yani hasar olsa gözünden kaçmazdı diye düşünüyorum.14 yıl?!?? Hocam sizin BIOS'ta UEFI desteği bile olmayabilir. Bir kontrol edin. Legacy BIOS ise sizin Rufus üzerinden o ayarları yapmanız lazım.
Hocam bu arada temizlik de lazım. Laptop fanları temiz olmadığından yeterli gelmeyebilir. Termal macun lazım. 14 yıl içinde belki bazı donanımlar hasar görmüş olabilir. Bir bilgisayarcıya götürüp temizletmekte fayda var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.