Babama küpe takmak istediğimi nasıl söylerim?

Yapılan yorumlardan hala düşüncesiz insanların olduğunu görmek üzücü. Hayır anlamadığım şey hiç mi metroya binmediler farklı yerlere çıkmadılar da erkek küpe takmaz yok şu olur bu olur. Burada boş boş yorumlar yapacağınıza kalkın çıkın bir dışarı bakın bakalım küpe takılıyor mu takılmıyor mu???? Deldirmeden önce bence de en mantıklısı mıknatıslı küpe kullanmak. O şekilde alışmış olursun. Baktın güzel duruyor deldirirsin.
 
Bence şöyle demen daha doğru olur ciddi bir konu konuşulduğunda ve sana nasihat verdiğinde sende bir anda tamamdır bu da benim kulağıma küpe olsun deyip cebindeki küpeği kulağına tak eğer napıyorsun sen derse verdiğin nasihatları bir gün gelir hatırlamak istersem her kullağıma dokunduğumda anlıyacamki iyi ki bu dediklerini unutmamışım dersin.
 
Mağaradan mı çıktınız? Evden çıkın azıcık sosyalleşin derim, sokaktaki kekolar bile küpe takıyor... Gördüğüm 3 erkekten 1'i küpte takıyor zaten.

Okulda bile kulağında 5-6 tane küpe olan erkek var, hiçbir şey olmadı olmazda zaten :D Okuduğum okul fazlasıyla tehlikeli hatta karşısındaki parka okul çıkışları uyu*şturucu satılıyor... Okulun 3/1'i küpe takıyor.
 
Son düzenleme:
Mersin'de yaşıyorum, büyük şehir. Eğer gerçekten evden çıkan sağlıklı bir insan olsaydınız metroda, otobüste vs. küpe takan insanların olduğunu görürdünüz.
 
Kulak deldirme işlemine hemen atlamayın. Operasyon öncesinde mıknatıslı ya da kıskıslı küpelerle başlayın baktınız yakışıyor ailenize gösterin tepkilerini ölçersiniz ondan sonra duruma göre hareket edilir zaten 6 ayda 1 geliyorsa en kötü ihtimalle o yokken takıp o gelince çıkarabilirsiniz. Babanızın karşı çıkma durumu büyük ihtimalle geçici bir aksesuar için vücudunuza zarar vereceğiniz düşüncesi, dediğim gibi deldirmeden de küpe takabilirsiniz benim gibi :)
Konudaki tek (istisnalar dışında) adam akıllı cevabı siz vermişsiniz. Yok eşincinselliğe itermiş, yok adamlığı bozarmış bla bla... Dediklerinize aynen katılıyorum.
Konu sahibi arkadaş, babasına açıklamak istiyorsa bence telefon yerine yüzyüze görüşünce açıklamak daha mantıklı olacaktır.
 
Mağaradan mı çıktınız? Evden çıkın azıcık sosyalleşin derim, medeniyetsiz insanlar tabiri caizse kekolar bile küpe takıyor... Gördüğüm 3 erkekten 1'i küpte takıyor zaten.
Çoğu kişinin makaraya bağlamış olması üzücü. Babanızın medeni bir insan olduğunu belirtmişsiniz, o zaman kalan tek şey doğru kelimeleri seçmek. Gidip direkt "baba ben küpe taktıracağım" derseniz izin vermeyebilir. Muhabbet esnasında söyleyip tepkisine bakabilirsin. Diğer arkadaşın dediği gibi sonradan mıknatıs küpe takıp ailenize de gösterebilirsiniz.
 

Geri
Yukarı