Basliga yazdığım gibi PSU sharkon 650 +80 Plus sıvı soğutucu Izoly t 120 4.0 GHz de voltaja göre ısınma olur mu ve voltaj kaç olmalı?
Aynı işlemci ve ayni ghz ile mi buldunuzDeneme yanılma yolunu kullanabilirsiniz ben 1.34v veriyorum.
Aynı işlemci ve ayni GHz ile mi buldunuz.
Hocam deneye deneye yapacaksınız herkeste farklı değerlerde stabil olur ama o soğutmaya güvenemedim.
3.80 versem iş yaparmi peki hocamHer işlemcide aynı olmaz ben 1.38'de anca 3.90'ı görüyordum. Zaten bu işlemiye daha üstünü vermeyin.
Performans artışı oluyor tabii. Ancak dediğim gibi 1600 AF silkon farkı çok fazla kimi 4.2'yi çok rahat yaparken kimi benim gibi 3.90 zorla yapabiliyor. Deneme-yanılma ile bulmanız lazım.3.80 versem iş yaparmi peki hocam
Hocam peki maksimum 4 ghz için kaç voltaj gerek ustune cikmak istememPerformans artışı oluyor tabii. Ancak dediğim gibi 1600 AF silkon farkı çok fazla kimi 4.2'yi çok rahat yaparken kimi benim gibi 3.90 zorla yapabiliyor. Deneme-yanılma ile bulmanız lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.