Okulda Sıkılmak

Lisede sınavlar ard arda gelip günde 8 ders görünce sıkılacağını sanmıyorum. [emoji1]
 
Okulda sıkılıyorsun belki ama emin ol liseye geçtiğinde o günlere geri dönmek isteyeceksin. Ben lise 1 olmama rağmen keşke tekrar 7. sınıf olsam diyorum.
 
Bu senin çevrenle ilgili biraz. Okulda kimi görürsen arkadaş ol, onları tanımaya çalış, biraz maceralara katıl. Modayı takip et, Sefiller vb. romanlar oku. Bu konuda da ailenin sana destek olmasını, onlar destek oldukça ilerde çok iyi bir yere geleceğini onlara anlat. Bunlar ilerde senin güzel anıların olacak. Dersleri eğlence olarak düşün. Özellikle matematik dersleri. Evde de fazla kalma, okuldan arkadaşlarınla yada başka arkadaşlarınla takılmaya git, basketbol yada sevdiğin bir spor dalında eğitim al. Evcil bir hayvan al onu besle.
 
Endüstri meslek lisesindeyim ve günde 11 ders işliyoruz. Birde blok ders olması da ekstradan sıkıyor. Bence okulun ilk günleri sıkılmayan fazla kişi yoktur. Ama sonradan arkadaş çevren genişledikçe sıkılma sorunun sadece derslerle ilgili olacaktır ;).
 
Kız arkadaş güzel birşey. 12 yaşındasın değil mi? Galiba 5. veya 6. sınıfa gidiyorsun. Bende ortaokula gidiyorum 8.sınıf TEOG kolay söylemem lazım bunu sana. Korkutuyorlar ya yalan bak ben girdim. Matematiğim 10 du TEOG'ta 35 sen düşün. Derslerim çoğu iyi ama Matematik ve Fen kötü. En iyi dersim İngilizce. 6.sınıfta Bilişim Dersi vardı. Orada Excel'den birşeyler yaptırıyorlardı 1. olmuştum falan daha sonra Bilgisayarcı Çocuk diye çağırıyorlar. Beden Öğretmenim apartman yöneticisi çıktı derste Soyadımla hitap ederek bilgisayara çağırıyor ve başarıyorum falan. Kız arkadaş konusuna gelelim. Ben Ortaokula ilk başladığım zaman kızlarla hiç konuşmadım. Hala konuşmuyorumda. 5.sınıfta ortaokulun ilk sınıfı yani 1 tane arkadaş edindim halada kankam ve kardeşim gibi görüyorum. Kız arkadaş konusuna gelirsek çok iyi birşey. 5.sınıfta ben kız sevmiştim ( halada seviyorum ve 8.sınıf oldum itiraf edemedim) çok iyiydi çok anım var ama sadece okulda ve dışarı çıkan bir tip değilim herneyse benim gibi düşünüyor teknolojiden hariç. 8.sınıf oldu yanına gidip konuşacam arkadaşları var gidemiyorum utanıyorum ve dışarı çok çıkmıyorsan çok utangaç olabilirsin kesinlikle çık arkadaş bul falan. Kız arkadaş yaş küçük falan değil. Daha telefonu yok whatsapp falan konuşamıyorum kötü oluyor herneyse. Sev ya ama senin gibi düşünen ( oda nadir olur biraz) gidip egolu kızları sevme benim kankam sevdi ve kötü oldu şuan rahat yani. Ağaç yaşken eğilir dedi arkadaşımız çok güzel dedi bence. Sevdiğinde git ve itiraf et ben 5.sınıfta gittim itiraf etmedim ve hala edemiyorum. Okulda sıkıldığın zaman dışarı çık ve gez otur hava al ve geri git 8.sınıfa geldiğinde öğretmenleri trolluyoruz falan benim için kötü ama arkadaşlarım için komik birşey. Eğlenmeye bak en güzel anılarındasın seversen bir kızı. Kızlarla konuş ve utanma tek bulduğunla yakınsan falan diyeceğim bu kadar.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı