- Katılım
- 21 Nisan 2019
- Mesajlar
- 1.791
- Çözümler
- 11
Peki sahibindende yok mu öyle bir olay?
Sahibinden de iadeyi kabul etmemesi için "alıcı ürünü zarar verdi." Demesi lazım ki iadeyi kabul etmemesi için. Daha zor yani.
Peki sahibindende yok mu öyle bir olay?
3 satış yapmış amaSahibinden de iadeyi kabul etmemesi için "alıcı ürünü zarar verdi." Demesi lazım ki iadeyi kabul etmemesi için. Daha zor yani.
Hocam daha önce telefon vs. aldım sıkıntı çıkmadı. Dolap ekibi bana yardımcıda oldu. Bilmiyorum artık gerisini.3 satış yapmış ama
Sanırım alacağım hocam ya olmadı iade ederim duruma göre ilerlerimHocam daha önce telefon vs. aldım sıkıntı çıkmadı. Dolap ekibi bana yardımcıda oldu. Bilmiyorum artık gerisini.
Hocam atx kasama sığmadı diyor mümkün mü bu?Kasaya sığmadı bana çok inandırıcı gelmedi. 3 fanlı ekran kartı olsa anlardım ama 2 fanlı ekran kartı nasıl sığmıyor?
Sanırım alacağım hocam ya olmadı iade ederim duruma göre ilerlerim.
Hocam ATX kasama sığmadı diyor mümkün mü bu?
Hocam kasasının fotoğrafını attı kartla cidden de çok dar bir kasaymışMümkün değil gibi hocam. Mini ITX olsa belki sığmazdı ama ATX kasaya çok rahat sığar diye düşünüyorum. Çok çok çok şüpheli geldi.
Hocam kasanın fotoğrafını buraya koysanız belki daha iyi yorum yaapabiliriz.Hocam kasasının fotoğrafını attı kartla cidden de çok dar bir kasaymış
Onlar sığmıyor diyor, benim alacağım ise xfx rx6600 hocamHocam kasanın fotoğrafını buraya koysanız belki daha iyi yorum yaapabiliriz.
Onlar sığmıyor diyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.