Bir kız sevdim taktik verin

Yapmanın, konuşmanın pişmanlığı geçiyor dostum sen harekete geçmezsen onun pişmanlığı geçmiyor insanın içinde kalıyor haberin olsun.
 
Sen sevmedin, sadece takıntılı oldun. O kızdan daha iyisi karşına çıktığında ona kayacaksın. Taktik yine gerekiyorsa, kızla birlikte dışarı çıkın, gezin, bir şeyler yiyip için ki kız memnun olsun. Daha sonra düşüncelerini söylersin.

Eğer olurda o kızı kendime ayarlarsam ve başkasına bakarsam bende ne olursam olayım o kadar büyük konuştum.
 
Eğer olurda o kızı kendime ayarlarsam ve başkasına bakarsam bende ne olursam olayım o kadar büyük konuştum.
Senin gibi düşünen, o kızı elde etmek isteyen çok erkek var. Öyle bir şey yap ki onun gözünde diğerlerinden farklı ol. En başta utangaçlığını ortadan kaldırman gerek. O muazzam birisi ya da senden farklı birisi değil. Konuşurken göz temasını bozup kızın göğüs ve o bölgenin aşağısına bakmamaya çalış, böyle bir şey yaparsan kızın aklına senin, onunla sadece cinsellik için birlikte olmak istediği düşüncesi gelir ve olayları mahveder. Spor yapman işe yarayabilir, bu senin zamanı yönetebildiğini gösterir. Fiziki olarak, iyi durumda olman gerekir, yani en azından fit görünmen gerek. Yine iyi laf yapmanda önemli. Kızın yanında normal değerden fazla resmi, ciddi , sinirli veya üzgün bir şekilde durma.

Şu var ki bu en önemli kısım, kıza fazla yaklaşmaya da çalışma. Bir arkadaşı ol, abisi ya da kardeşi değil. Sorunlarına ya da yaşantına çok karışırsan seni arkadaş değil de abisi olarak görür. Seni aramaya başlar "Benim erkek arkadaşım nerede?". Ne çok yaklaş, ne çok uzaklaş. Dengeli ilerle.

Not: Bu dönemde sevgili olsanız bile, üniversite çağında yollarınız ayrılacak (aynı okulda okumayacaksanız). Sen hala onun seni sevdiğini düşüneceksin fakat o seni unutacak ve başka birisiyle birlikte olacak. (Bunu umutsuzluk için söylemiyorum, sadece düşüncelerimi söylüyorum.).
 
Son düzenleme:
Bizim okulda bir kız var bu kız yani anlatılmaz gören bile bir daha bakmaz nazar değmesin diye o derece güzel ama ben açılamıyorum bu kıza yani utangaçlık var aynı yaştayız sadece şubeler farklı bir kere bilgisayarı okula götürdüm oyun oynasın diye verdim arkadaşlarıyla oynadı sanırım barbie giydirmece oynamışlardı :D ilgi alanlarını pek bilmiyorum hatta uyurken bile rüyama giriyor kalkıp bir bardak su içiyorum geri yatıyorum nineme kızın fotosunu gösterdim everelim mi seni oğlum dedi güldü bana ve şu an merhum barış abimizin bu müzikte dedikleri gibi hissediyorum kendimi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Arkadaşlar Allah rızası için taktik verin bu sene son senemiz 12.sınıfız belki birbirimizi bir daha göremeyiz.
Demek konum çalınmış he :) Banlı olduğum için yanıtlayamamıştım. Böyle çalma görmedim ya :D Bu kızla olabilir mi? O kızla olmaz unutun.
 
Demek konum çalınmış he :) banlı olduğum için yanıtlayamamıştım. Böyle çalma görmedim ya :D Bu kızla olabilir mi? o kızla olmaz unutun.

Hocam ben konuyu çalmadım 🤣 şimdi olaylar şöyle oldu baktım birçok kişi taktik almak için konu açıyor ben neden açmiyim ki? Bir özgüvenle açtım konuyu ve şimdi ise okulların açılmasını bekliyorum. Açılsın, gidip konuşacağım kızla.
 
Hocam ben konuyu çalmadım 🤣 şimdi olaylar şöyle oldu baktım birçok kişi taktik almak için konu açıyor ben neden açmiyim ki? Bir özgüvenle açtım konuyu ve şimdi ise okulların açılmasını bekliyorum. Açılsın, gidip konuşacağım kızla.
Şakasına dedim zaten hocam sorun yok :) Ama bir şey soracağım, Barış Manço'yu gerçekten dinler misiniz yoksa o kısmı benden mi esinlendiniz :D?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı