2022'de RX 570 alınır mı?

ratinthehat

Femtopat
Katılım
21 Kasım 2022
Mesajlar
25
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
R2400G işlemcim var ve içindeki dahili grafik kartını kullanıyorum ama artık yeni oyunların hiçbirini 30 FPS bile oynayaz hale geldim Steam'de o kadar oyun var duruyor hepsi ben de 2. el ekran kartı bakarken 2000 liraya RX 570 satan birini buldum aynı ilde adamla konuştuk evine gidip inceleyebilirim şimdi 2 tane sorum olacaktı.
1. Bu dönemde 2000 liraya ikinci el RX 570 almak mantıklı mı?
2. R2400G ile RX 570 darboğaz yapar mı?
 
Benzer fiyatlara daha iyisi var ise neden olmasın 2.el piyasasını bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim bir RX 570 kullanıcısı olarak yıl olmuş 2023 hala idare ediyor. Ben bu imzada ki sistem de God of War oynadım ama sadece birkaç saat çünkü sürem yoktu. Alınabilir ama RX580 falan bakarsan 1-1.5 yıl daha fazla gider.
 
Bunu yapmak yasak mı bilmiyorum fakat elimde ilk sahibi olduğum koruma etiketleri üzerinde olan ne tamir görmüş ne açılmış sıcaklık değerleri normal çalışan temiz bir RX 570 MSI Armor 4 GB ekran kartım var ve satmaya çalışıyorum belki ilgilenirsiniz.
 
Neden olmasın her oyunu açmasını bekleme ama Valorant, LoL, CS gibi oyunları rahatlıkla oynarsın.
Darboğaz olacağını sanmam ama yine de YouTube bu kombini yazarak aratırsanız illa birileri bunun testini yapmıştır oradan bakabilirsiniz.
 
Hepiniz sağ olun cevaplar için ama kafam daha çok karıştı başka öneriler de almak istiyorum ama sanırım onun için yeni konu açmam lazım.
 
Neredeyse her oyunda yüksek ayarlarda oynarsınız, Spider-Man'da denedim FSR 2.1 açıkken en yüksek ayarlarda 60FPS veriyor.

Şu an bir oyunu açamama ihtimali yok düzgün bir RX 570'in.

Haklısınız açmasına açar ama düzgün bir oyun deneyimi almak çok zor ancak dediğiniz gibi FSR olması lazım.
 

Geri
Yukarı