Hiçbir oyunu güzel oynayamamak

Alacağım ama hikaye oyunlarını pek sevmediğimden oynayamam korkusu var. Dying Light aldım hemen sıktı. Herkes çok övüyor diye alıp bakacağım. Sevmezsen iade ederim kütüphanesinde binlerce oyun olan gördükçe oyun alan insanlardan değilim.

Yarın ki indirimde içinde bütün DLC'lerin bulunduğu GOTY indirime girer. 15 TL gibi bir fiyata düşer. O zaman alırsınız. 15 TL o kadar da üzmez zaten.
 
Biliyorum çok garip bir konu. Ama nedenini bilmiyorum hiçbir oyunu güzel oynayamıyorum. Tüm arkadaşlarımın iyi oynadığı bir oyun var. Kimi Valorant oynar kimi LoL oynar kimi başka bir şey oynar. Benim güzel oynadığım tek bir oyun bile yok. Nasıl bir oyun bulabilirim veya nasıl bir oyunu iyi oynayabilirim?

Overwatch 2 deneyebilirsin belki iyi oynarsın ve Tom Clancy's Rainbow Six: Siege ayrıca onlar iyi oynuyor ben çok kötüyüm diye kendini üzmene gerek yok kimse çok iyi bir oyuncu olarak doğmadı oyunda iyi olamayabilirsin fakat sevdiğin aktiviteyi yapabilirsin mesela kodlama öğrenmeyi deneyebilirsin biraz konudan alakasız olmuş olabilir kusura bakmayın.
 
Son düzenleme:
Eğer oyun oynamaya ergenlik çağını atlattıktan sonra başladıysanız, ki hakkında kısmınız yazan yaş bunu doğruluyor, normal. Kas hafızası olsun normal hafıza olsun ergenlik çağı ve öncesine nazaran daha zor alışır. Bir de FPS oyunları nankördür, 1 yıl aralıksız oynadıktan sonra 10 gün oynamasanız bile hamlayabilirsiniz.
 
@koniquest
Valorant ve LOL çöp oyunlar onu söylemem gerek.
Şimdi sen nasıl oynayamıyorsun? Aim mi kötü? Oyunu oynarken sıkılıyor musun? Acele mi ediyorsun?
 

Geri
Yukarı