[İddia] BİM'de satılan cipsin içinden fare çıktı

Paketler dev gibi normalde, ama tabakta yarısı bile yok.Sahte gibi geldi bana.Ayrıca minimum 10 kere falan almışımdır hiç olmadı.
 
Belkide içinde fare olan bir tabağa cips dökmüşlerdir :)

maxresdefault.jpg
 
Bim'den oldum olası nefret etmişimdir. Ne kolası güzel ne cipsi ne de başka ürünleri. Şok A101 falan da onlardan pek farklı değil o yüzden Migros. Her şeyi bulabildiğim için Migros'u seviyorum.
 
Pek inandırıcı değil.
Fabrikasyon sürecinde paketlerin ağırlığını mutlaka ölçüyorlardır.
Zaten fare dediğin neredeyse cips paketi ağırlığında hayvan her türlü sistem onu anlar.
 
Farenin nasıl öldüğü araştırılmalı bence. Acaba cipsteki hangi maddelere maruz kalarak öldü? Cips paketine canlı olarak girmediği çok belli.

Farenin nasıl öldüğü değil de farenin oraya nasıl girdiği de önemli.Sonuçta yaşam alanı cips paketi değil bunun.
 
Cips paketinin içinden çıkan fare ölüsünü gördüklerinde çok şaşırdıklarını söyleyen Hatice Kına, “Geçen gün aldığımız cipsin içinden fare ölüsü çıktı. Doğum günü için toplanmıştık arkadaşlarımızla birlikte. Cips paketini tabağa döktüğümüzde fare ile karşılaştık. Şok olduk, arkadaşlarımızın bazıları kustu. İnsan hayatını basitmiş gibi algılıyorlar. Ben bütün yetkililere sesleniyorum, olay soruşturulmalı. Bunları çocuklarımız, ailemiz herkes yiyor ve hastalık sahibi oluyoruz. Pakette hiçbir şekilde delik yoktu, zaten paketi açtığımızda içinden çok şükür yemedik. Tabağa döktük, böyle bir olayla karşılaştık. Bunun için gerekli her yere başvuru yapacağız" dedi.

Kaynak:

Hem cips hem protein.
Sporcular daha ne ister.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı