MSI MPG Z690 Edge Wi-Fi anakart nasıl?

Bu önerdiğiniz işlemci yukarıdaki anakartla uyumlu değil mi? Sorun yok siz önerin fiyat aşsa bile görelim. Zaten elimdekileride satacağım için ekstra.

Evet uyumlu. Anakartin I/O panelinde BIOS Flash icin dugme mevcut. Onun yanindaki USB soketine icerisine guncel BIOS'u indirdiginiz USB bellegi takarak BIOS'u guncelleyebilir ve 13600K ile calistirabilirsiniz. AMD tarafinda bu sekil bir sistem bakabilirsiniz. AM5'e yeni gecildigi icin 4 yil soket degismeyecek. Intel tarafinda 14. nesilde soket degisiyor.
 
Evet uyumlu. Anakartin ı/o panelinde BIOS flash icin dugme mevcut. Onun yanindaki USB soketine icerisine guncel BIOS'u indirdiginiz USB bellegi takarak BIOS'u guncelleyebilir ve 13600K ile calistirabilirsiniz. AMD tarafinda bu sekil bir sistem bakabilirsiniz. AM5'e yeni gecildigi icin 4 yil soket degismeyecek. Intel tarafinda 14. nesilde soket degisiyor.

Hocam bu sistemden gidelim en iyisi. RAM olarak şu an bendekilerle devam. Kasa önerisi olabilir bunlara uygun.
 
Hocam bu sistemden gidelim en iyisi. RAM olarak şu an bendekilerle devam. Kasa önerisi olabilir bunlara uygun.

Her ne kadar Arctic 360mm modelini daha cok sevsem de NZXT Kraken X73 fiyat olarak daha iyi. HB'de daha ucuza satiliyor zaten.
Butceye ve ne kadar premium bir kasa istediginize gore bu kasalara bakabilirsiniz. Corsair'de sivi sogutucuyu öne takarsiniz. Diger ikisinde tavana da 360mm sigiyor.
 

Geri
Yukarı