Tehdit ediliyorum

Dövdüm diyelim tahmin edebileceğimiz üzere o olay onlar için bitmez bu sefer dövülmeyi yediremeyip daha fazla saldırırlar diye düşünüyorum.
Dayak ye o zaman belki vicdan yapıp bırakırlar seni :) Olay dövmek değil zaten madem kavga olacaksa o durumda kendini korumak. Ya sen dayak yiyeceksin ya onlar yada berabere bitecek :)
 
Mesajıma beğenmedim ve haha gelmiş, anlaşılan hayatı görmemiş arkadaşlara bir takım açıklama yapmak durumundayım. Şu sıralar özellikle de Marmara bölgesinde 14-20 yaş arası kaybedecek hiçbir şeyi olmayıp birini yaralamaktan çekinmeyen ve yaralayınca çok bir şey olmayacağı, adam akıllı bir kariyer ve gelecek planı da olmadığı için bunu kafaya takmayan çok insan var. İçeri girince "sevdik be abi", çıkınca "aşk için bedelimiz ödendi" diye gezinecek tipler bunlar. Polise şikayet etmesi durumunda tutuklama, ifade ve sonrasında serbest bırakma kararı alınacak, buna müteakiben iş iyice ciddiye dönecek. Hayat ve sokak, Sosyal'deki gibi anonim hesap ve anime profil fotoğrafları ile konudan konuya atlayıp vakit öldürmekle geçmiyor. Umarım bazı arkadaşların ufkunu açabilmişimdir.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı