TUF GT301 kasaya sıvı soğutma önerisi

Aslın da aklıma geldi öndeki 3 fanı da 2 üste 1 egzoz kısmına takarım diye düşündüm ama çoğu kişi ön kısımda sağlıklı olmadığını söylemiş kaldım öyle :D

Yani hocam isterseniz fanları çıkartıp 240mm alın ya da kaliteli bir hava soğutucu ile devam edin.
 
O işlemci için sıvı soğutmaya okadar para vermeyin, İd cooling 224 gayet yeterli ve iyi bir soğutucu aynı kasaya ve soğutucuya sahibim işlemcim 5600. Yük altında 55-56 derece boşta 30.
 
O işlemci için sıvı soğutmaya o kadar para vermeyin, ID-Cooling 224 gayet yeterli ve iyi bir soğutucu aynı kasaya ve soğutucuya sahibim işlemcim 5600. yük altında 55-56 derece boşta 30.

Forumlar da çok görmeye başladım bu markayı RGB olan modeli var mı peki.

Fark ediyor ama soğutucu gene yeterli o açıdan sorun yok.

Kule tipi yeterli olur değil mi hocam.
 
Fark ediyor ama soğutucu gene yeterli o açıdan sorun yok.
Hocam iki işlemci arasında fark olduğunu biliyorum, farketmezden kastım soğutucunun iki işlemciye de hayli hayli yetiyor olması.

RGB modeli evet bu, soğutma konusunda çok başarılı hiç düşünmeden alıp geçin. 3k bütçeyi 5600x işlemci için sıvı soğutmaya vermek çok gereksiz. Üstü cebinizde kalsın.
 
Hocam iki işlemci arasında fark olduğunu biliyorum, fark etmezden kastım soğutucunun iki işlemciye de hayli hayli yetiyor olması.

RGB modeli evet bu, soğutma konusunda çok başarılı hiç düşünmeden alıp geçin. 3K bütçeyi 5600X işlemci için sıvı soğutmaya vermek çok gereksiz. Üstü cebinizde kalsın.

Modeli araştırdım fakat forumlar da pek bulamadım sizce alınır mı?
 

Geri
Yukarı