AirPods 2 nasıldır?

Bende bana sordunuz sandım. Kusura bakmayın hocam. :)

Şu 120 lira olayı olmasa daha iyi olacaktı aslında.

Hocam aslında yılbaşından sonra zam gelme ihtimali var sen almaya giderken biraz indirim yaptırmaya çalış eğer olmazsa al gel AirPods'u sakın vazgeçme.

Yıllardır telefonlarla ilgileniyorum ben. Senin telefonuna kot diyen olmadı. Sadece "Fiyatının hakkını tam anlamıyla vermiyor" dedim. Zaten Apple'ın sonraki kur değişimlerine karşı İPhone 14 serisini daha yüksek dolar kuru ile gönderdiğini ve diğer serileri de buna göre zammladığını. Ama hâlâ daha hiç düşürmediğini biliyorsundur.

Hocam aslında yılbaşından sonra zam gelme ihtimali var sen almaya giderken biraz indirim yaptırmaya çalış eğer olmazsa al gel AirPods'u sakın vazgeçme.


Android sanki çok ucuz.
 
Bak seni anlıyorum benim olmasa da eskiden Android kullanıyordum şimdi sakin ol derin nefes al kahveni al gel bana Android'i savun ben hiçbir şey demeyeceğim.
Android'de çok kaliteli olanı da var, kalitesiz olanı da var. Her markanın farklı bir arayüzü var ve bu kaliteyi çok değiştiriyor. Xiaomi MİUİ, en dandik arayüzlerden. Bug dolu, çok kasıyor ve telefonunda barınan özellikleri bile kullanamıyorsun. Ama örneğin OnePlus(OxygenOS içeren her modelde) ve Samsung(sadece Flagshiplerde) gerçekten çok iyi arayüzlere sahipler. Samsung'un animasyonları pek başarılı değil ama OnePlus o konuda da başarılı. Ve kusur sıkıntı vs. olmadıkça ben Android tercih ederim çünkü her şeyi yapabilmek isterim. Kısıtlama istemem. İPhone kullananların çoğu da zaten show için alıyor. Flagship ozelliklerini kullanmıyorlar bile. Bazıları da kendilerinin telefona yeterince güvenli bakamayacağını düşünüyor(veya bunu bilmeyip sonra virüs yükleyip markayı suçluyor) ve Apple alıyor. Kısıtlı ama bu sebeple daha güvenli diye.
 
Android'de çok kaliteli olanı da var, kalitesiz olanı da var. Her markanın farklı bir arayüzü var ve bu kaliteyi çok değiştiriyor. Xiaomi MIUI, en dandik arayüzlerden. Bug dolu, çok kasıyor ve telefonunda barınan özellikleri bile kullanamıyorsun. Ama örneğin OnePlus(oxygenos içeren her modelde) ve Samsung(sadece flagshiplerde) gerçekten çok iyi arayüzlere sahipler. Samsung'un animasyonları pek başarılı değil ama OnePlus o konuda da başarılı. Ve kusur sıkıntı vs. olmadıkça ben Android tercih ederim çünkü her şeyi yapabilmek isterim. Kısıtlama istemem. iPhone kullananların çoğu da zaten show için alıyor. Flagship ozelliklerini kullanmıyorlar bile. Bazıları da kendilerinin telefona yeterince güvenli bakamayacağını düşünüyor(veya bunu bilmeyip sonra virüs yükleyip markayı suçluyor) ve Apple alıyor. Kısıtlı ama bu sebeple daha güvenli diye.

Buraya kadar söylediğin mantıklı.
 
Benim burada bir fanlık yapma gibi bir amacım yok. Ama ben de Apple'ı abartılı düzeyde öven, sadece onun için kendini satan, Android'i marka fark etmeksizin aynı şey olarak gören, gidip A01 kullanıp sonra İPhone 11'e falan geçtikten sonra "Dünya varmış"diyen kitleden bıktım usandım. Asıl sıkıntı bu fanların %90'ının telefon bilmemesi. @Nos NiTrOgEn
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı