Oyuncular Microsoft'a dava açtı

Bildiğiniz gibi Microsoft uzun süredir Activision Blizzard'ı satın almaya çalışıyor. Sony'den daha fazla tepki almamak için "CoD serisi uzun bir süre PS Plus servisinde bulunacak" gibi taahhütler vermişlerdi. Bu vaatler oyunculara makul gelmemiş olacak ki bu satın alımın tekelleşme olduğunu söyleyen bir grup oyuncu Microsoft'a dava açtı.

Açıkçası ben bu olayda Microsoft'un tarafındayım, siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kaynak
 
Ben şahsen Microsoft taraftarıyım. Sanane kardeşim adamın yapacağı satın alımdan. Parası var yapıyor. Sanki Sony yapmıyormuş gibi davranıyorlar ya bir de asıl o sinir bozucu. O zaman Sony'de Insomniac'ı veya Bungie'yi almasaydı. Tekelcilik ve Exc meselesinde kimin daha tekelci olduğunu hepimiz biliyoruz bence. Microsoft inatla CoD'u PS platformuna da çıkarmaya çalışıyor fakat hâla laf ediyorlar. Bir kaç Sony fanboyundan başka biri değil bunlar muhtemelen.
 
Benimle derdiniz nedir neyi beğenmediniz?Fanboyluk yapmaya çalışmıyorum ayrıca aynısı PlayStation için de geçerli.
Hayır cidden ne yazdım o kadar kızdınız bana? 😁
Anlaşıldı yaşınız fazla küçük belli zaten profil fotoğrafınızdan.
Hocalarım bu Microsoft zamanında PlayStation 3 rakibi bir konsol olan Xbox 360 oyun konsolu çıkarmıştı lakin konsol bildiğiniz bozuktu. Konsolun açılma ihtimali daha doğrusu bozulmam ihtimali 0 gibi birşeydi.
Enis Kirazoğlu bu konu hakkında bir video yapmıştı ve bu videoda konsolların Microsoft tarafından destek ile tamir edildiğini bahsetmişti ama maalesef bu olmadı ve çoğu mağdurun konsollarını tamir etmediler bahane bularak. Anladılar konsol yapamıyoruz en azından oyun firması alalım diye bunu beceremeyip yaklaşık 20 firmayı şak diye kapattılar.
Sıra activision o yüzden ileriki zamanlarda çok umutlanmamanızı öneririm.
@Babaci @Veli1026
@Olga666 @Ryuji Aisaka @279508
 
Kitlesi maymun hocam zaten PS'in.

Zamanında insomniac aldılar bir şey denmedi bungie alındı bir şey denmedi Bethesda alımında da böyle olaylar oldu.
Playstation'ın özel oyunlarının kalitesi ile Playstation fanboyları arasındaki kalite farkı gerçekten çok fazla.
 
Playstation'ın özel oyunlarının kalitesi ile Playstation fanboyları arasındaki kalite farkı gerçekten çok fazla.
Evet hocam bence PlayStation iyi hoştur ama fazla abartıyorlar.
O 2000 yılında olan Xbox, PlayStation 2, sega dreamcast (son sega konsolu) ve Nintendo gamecube yıllarını özledim o zamanlar herkesin evinde her çeşit konsol mutalaka olurdu bu sayede herkes diğer firmaların oyunlarını rahatça oynardı.
Örnek olarak yarış oyunları PlayStation 2 üzerinden oynanırdı en çok, insanlar aksiyon oyunu için Xbox, aile oyunları için gamecube kullanırdı… 😕

İlk defa Xbox 360'ın bu kadar sıkıntılı olduğunu sizden duydum.
Hocam ilk çıkan 2005 modeli sorunlu.
2005 sonrası çıkan slim ve eslim o kadar sorunlu değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı