Rehber Ses Mühendislerinden Razer BlackShark V2 EQ & Mic ayarları

Evet ama ya anakartın iyi olacak ya da USB ses kartı alman gerek yanında öyle biliyorum bende çok araştırmıştım. Ama bu kulaklığı da öğrenirim oyunlarda ayak sesini güzel alıyorum ses seviyesi de yüksek ve çok rahat.
Valla amazondan sipariş verdim dün gece bugün geldi 2 saat önce :D anakartım asus rog strix b550f gaming. Umarım hayırlı olur.
 
Ben Alpha'yı 2 hafta kadar kullandım. Ses ayarlarını ikisinin de düzgün bir şekilde yaptığınızda bence BlackShark V2 çok daha önde net söyleyebilirim.
 
Merhaba, söylediğiniz gibi Razer Barracuda X'in Synapse özelliği bulunmadığından harici EQ yazılımlarından destek alıyor insanlar. Size ben çok güzel bir yöntem söyleyeceğim;

Peace/APO yazılımını kurun ve ardından bu linkteki ayarları içer aktarın. Harika ötesi EQ ayarları yapmış arkadaş burada. Konu ile alakanı buradan tüm içeriğe göz atabilirsiniz.

Çok teşekkürler. Belki de aylardır böyle bir şey arıyordum.
 
Çok teşekkürler. Belki de aylardır böyle bir şey arıyordum.

Equalizer apo iyidir bu konuda bende çocukluktan gelen mikrofonlar o zaman 360 derece dönebiliyordu. Sağ tarafa gelerek takıyordum mikrofonu yani sağ tarafı sola, sol tarafı sağa geliyormuş öyle alıştım ses kasmaya. Bu program sayesinde swap channel yapıyorum. Yazılımı bile olmadan güzel EQ ayarları var. Hayat kurtarıyor başarılı bir program.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı