Ohh düzelttim işte bundan bahsediyorum, biz binlerce yıl göçebe bir kavimdik, bunu anında düzeltemezsin işte."Matçı" kelimesini düzeltin ban geliyor![]()
Ohh düzelttim işte bundan bahsediyorum, biz binlerce yıl göçebe bir kavimdik, bunu anında düzeltemezsin işte."Matçı" kelimesini düzeltin ban geliyor![]()
Yazım kurallarından ban yemek unutulmuş bir özellik mi (çünkü ne kadar dikkat etmeye çalışsak da ban yiyebiliyoruz), hatta daha da ileriye götüreyim, moderatörler yapay zeka mı?
Düzelttim boşuna uğraşma burada harika insanlar varken kaybetmeyeceğiz.Onu mesajı rapor ederken açıklama kısmında özellikle belirttim.
Technopat gene iyi hali bu.
Zamanında nokta virgül kullanılmadığı için ne ban yerdim be.
Yıllarca Türkçe kurslarına gittim, daha fazlasını yapamıyorum.Böyle iyi ne çok anlayışlı ne de çok sert.
Yıllarca Türkçe kurslarına gittim, daha fazlasını yapamıyorum.
Güzel şaka.Hatırlatma: Bir kişi yanlış yazmış ise onu uyarıcı mesaj yazmak ve mesajı alıntılamak ban sebebidir.![]()
Kural 26.Güzel şaka.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.