Arkadaşım T.C kimliğim ile tehdit ediyor

Ülkemizde gizlilik diye bir şey olmadığından verilerimiz ne yazık ki internette dolaşıyor kimliğine ulaşmakta zorluk çekmemiştir sen de rahat bir biçimde istediğin kişinin bilgilerine erişebilirsin.
Bu konuda yapacağın en mantıklı şey savcılığa gitmek. Kimlik ile bir şeyler yapamazlar demek pek doğru değil o kadar emin olmayalım.
 
Ekran görüntüsü al, dava aç. Para cezası yer muhtemelen sonra ilişkiyi kes. Ona yeter.
 
Discord'da dolaşıp sızmış verilerden milletin T.C.'sini bulup tehdit edenlerden muhtemelen. Bir şey yapmiyacaktır muhtemelen korkutma amaçlı. Korkacak bir şey yok. Mernis sızıntısından dolayı.
 
Bir şey olmaz, dert etme. Ne olur ne olmaz e-Devlet üzerinden kimliğini işlemlere kapat. Şikayet edersen iyi olur.
 
Ne yapabilirki Allah aşkına T.C. ile kaçak bahis sitelerine mi kayıt olacak? Ad-soyaddan herkesin T.C.'si bulunuyor zaten veri sızıntısından dolayı,arkadaşınızın* yaptığı şey hiçbir işe yaramıyacağı gibi bir marifetde değildir polise şikayet edin Yusuf Yusuf olur zaten.
 
Arkadaşın seni Discord gibi yerden tehdit ediyorsa mesajları SS alın, direk polis karakoluna başvurun. Polisler size ne yapmanız gerektiğini söyler. Arkadaşınız T.C. Kimlik No'su ile hastane randevusu almak vb. şeyler isterse yapabilir diye düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı