Oyun NFS Unbound Epic Games'te 539TL

Aynen öyle dostum. Millet bunu almayın Forza alın diyor yahu Forza ayrı bir tür, araba var diye hepsini aynı değerlendiriyorlar sanırım 😀 ben Forza oynayınca hiç heyecanlanamıyorum çünkü Simulator gibi geliyor bana ama işte onun alıcısı olan biri için o oyun güzeldir. Kendi türünde değerlendirirsek unbound çok kaliteli bir oyun, bana göre Underground2 ve Most Wanted'dan sonraki en iyi NFS oyunu.

Para konusunda da katılıyorum sana, bence hiçbir oyuna bu para verilmez. Bu paralara mesela bir M.2 SSD alınabilir, bu sadece bir örnek tabii demek istediğim fiziksel bir nesne kaliteli bir donanım parasına oyun alınmamalı bence.

Tabii ben geçenlerde bir konuda kendi fikrimi söylemiştim üst seviye a+ oyunlara Max 400 verilir bence NFS unbound a+ bir oyun değil b+ olabilir 200-250 TL olması gerekir.
 
Tabii ben geçenlerde bir konuda kendi fikrimi söylemiştim üst seviye a+ oyunlara Max 400 verilir bence NFS unbound a+ bir oyun değil b+ olabilir 200-250 TL olması gerekir.

Dolar 50 lira olsa yine de 1 oyuna 1000+ asla para verilmez. Sıfırdan şu indirimlerde mis gibi kütüphane dizersin. Bir oyuna en fazla ödediğim para 200 liradır. Kiralarım konsola indirimde alırım diye. Harici tamamen indirim dönemlerinde alacaksın oyunu öyle heves edebileceğin ilk gün büyük kitleye bizim ülkede satılacak tek oyun GTA 6 RDR3 gibi işin son noktasıdır. Harici tamamen lüks geliyor bana. Son yıllarda verilere de bakarak söylüyorum; oyunlar çok hızlı indirime giriyorlar. Her şeye rağmen hala bir yıl geriden giderek her oyunu çok güzel fiyatlara alabiliyoruz. EA hiç takmıyor bizi sadece bariz belli yoksa akıl alacak fiyat değil.
 
EA Play ile 10 saat deneyeceğim yarısına gelesiye kadar oynarım sonra da bırakırım.
 
Ben NFS Unbound u çok severim ama gerçekten bedelinin 1100 tl olması çok saçma he indirime girmiş ama yinede bedelini hak etmiyor ki bence gamepass gelecek bende gamepass var orda 30 tlye oyunlar oynuyorum forzada var kısaca bu devirde bir oyuna 500 tl 1000 tl vermek saçma illa elinde sonunda xbox gamepass e gelir ama haber için sağol
 

Yeni konular

Geri
Yukarı