Instagram vs Twitter vs TikTok

244012

Hectopat
Katılım
13 Ocak 2019
Mesajlar
3.659
Makaleler
7
Çözümler
9
Her türlü içeriği takip ediyorum. Çok fazla sosyal medya sitesi kullandığımı düşünmeye başladım ve bu platformdan sadece birini kullanmayı düşünüyorum. Hangisini kullanmaya devam etmeliyim? En yararlı olanı hangisi?
 
Twitter ile Instagram arasında kaldım. Güncel ve anında iletişim bilgi için Twitter elbette. Ancak Instagram gibi DM Reels gibi özellikleri yok. TikTok zaten kullanmanı önermem.
 
Instagram kullanırsan güncel haberler konusunda biraz geriden, Twitter kullanırsan mizah konusunda geriden gelirsin. TikTok kullanırsan ki kullanmamanı tavsiye ediyorum. Uygulama izinleri ve kişisel veriler meyve tabağı olan bir platform. Ayrıca içerik konusunda da malum seviye biraz düşük. Şunu yapabilirsin. İlgilendiğin kategoriler için belirli kişiler olur her platformda. Kimisi en güncel haberi anlık paylaşır, kimisi futbol ile alakalı bütün olayları paylaşır, kimisi oyun içerikleri paylaşır. Sana tavsiyem bu tarz sayfaları yalnızca Instagram üzerinden takip etmen. Bu arada Twitter gündemi ve kullanıcıları ruh sağlığına zararlı, ne kadar işi gücü olmayan troll ve düşük zekaya sahip kişiler varsa orada toplanmış ve akşama kadar birbirlerine sallıyorlar.
 
Güncel haberlere çabucak erişmek istiyorsan Twitter veya Reddit, her anlamda eğlenmek ve arada da bilgi paylaşımı görmek istiyorsan Instagram. TikTok tam bir çöplük.
Reddit de fena bir seçenek değil gibi sanki.
Başta TikTok'u eleyelim Instagram bence.
Instagram eğlence ve sohbet için gayet iyi. Twitter ise gündemi takip etmek için iyi. TikTok'u da silin hiçbir işe yaramaz.
Twitter ile Instagram arasında kaldım. Güncel ve anında iletişim bilgi için Twitter elbette. Ancak Instagram gibi DM Reels gibi özellikleri yok. TikTok zaten kullanmanı önermem.
TikTok tarafında hiç yararlı içerik yok mu?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı