Instagram vs Twitter vs TikTok

• Konuyu başlatan 244012
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 49
  • Görüntüleme 6.928
Dünya'da meme şu an TikTok'ta dönüyor. Instagram'da gördüğün meme'ler hepsi TikTok'tan çıkma, yabancı içerik üreticilerini izlediğiniz ve TikTok algoritmasını bozmadığınız sürece eğlence konusundaki en iyi sosyal medya.
Meme haricinde günceli takip etme konusunda nasıl?

Herkes tiktok dövmüş ama aralarında en fazla içeriğe sahip yine tiktoktur. Tamamen ne izlemek istediğinle alakalı tiktokun sana verdikleri. Kasaplardan et seçim ipuçları- Aşçılardan yemek pişirme, et marine yöntemleri-Hayatta kalma- doğada kalma ipuçları- Farklı illerdeki çok bilinmeyen dükkanlar, restoranlar, turistik olmayan ama görülmesi gereken yerler-Market ucuzlukları gibi bana göre çok çok premium bilgiye erişebiliyorum. Kullanmasını bildikten sonra tiktok hepsini tokatlar. Ama anlık geridönüt ya da bir bilginin doğruluğunu öğrenmek istiyorsan twitter gibisi yok. Hiç takipçin olmasın. Kafandan bir bilgi uydur çok kısa süre içerisinde o bilginin doğru-yanlış olduğunu yorumlara yazarlar :D

Arkadaşlar Twitter demiş fakat Twitter'dan gelen hiçbir haberi duymak istemiyorum. Yalan ve kötü haber, siyaset ve eski Türk alfabesiye yazılmış bin tane Türk bayraklı AKP'li dayı hesabı görmek istemediğimden Twitter kullanmıyorum. Onun yerine Reddit kullanabilirsin hem haber alırsın hem de Instagram'daki çoğu paylaşımı görebilirsin. Bunların arasından seçimim Instagram olur en azından arkadaşlarınla sohbet edersin.
Twitter konusunda aynı düşünüyorum. Reddit ve Instagram arasından hangisi peki?
TikTok'u hiç tavsiye etmem, güven vermiyor. Özellikle Kominist partinin yapabileceklerine değinmek bile istemiyorum.

Twitter ve Instagram iyidir.
Ne yapabilirler? Aydınlatabilir misiniz?

2 platform da fazla bence.

Twitter ve TikTok konusunda aynı düşünüyorum. Instagram ve Reddit ikilisinden hangisi olur peki?
Reddit kullanan kişi profilleri aşağı yukarı bellidir. Reddit aslında Instagram'a göre daha özel bir platform ve genelde dediğim gibi kullanıcıların kafa yapısı, profili vs. aşağı yukarı benzer. Genel olarak normal bir insan gibi takılacak olsam Instagram'da haber, spor, mizah, film sayfalarını takip ederim. Ki öyle yapıyorum, ilgi alanım olan her sayfayı Instagram'dan takip ediyorum ve tek bir sosyal medya platformu kullanıyorum o da Instagram.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı