Gamepower Ogre vs Gamepower Saber vs Rampage KB-R81

Bütçe max 850 hocam esnetmem çok zor


Max 850
Sabah 850TL'ydi belki yine indirime girer:
 
Bütçe maksimum 850 hocam esnetmem çok zor.

Max 850.

İndirime girerse K552 Kumara, girmez ise Corsair K55 RGB Pro olabilir gibi.

@Kiznaiver, @JakerT4, @yoshitsune.

 
Bütçe max 850 hocam esnetmem çok zor.
İndirime girerse K552 alınabilir. Alternatifler:
Diğer Gamepower klavyeleri gibi sorunlu ve kötü bir klavye değil. Tek düzgün klavyesi olabilir. Klavyede Outemu Gaote switch'ler kullanılıyor.

Ayrıca ikinci el sitelerinde kapalı kutu Mizar MZ60, HK Gaming GK61 gibi klavyeler 650TL civarına satılıyor. Normalde rahat 1000TL üstü edecek klavyeler. Amazon'da fiyatlandırmada hata olduğunda stoklayanlar satıyor. Kolayca kapalı kutu bulursunuz. Satıcıya güvenlik bandının açılıp açılmadığını sorarak param güvende gibi sistemlerle de alınabilir. En mantıklı seçenek bu olur.
 
Redragon K565R-1 Rudra ile Rush Psycholed RK909 düşünmeye başladım hem Blue Switch hem de yorumları güzel Saber'da yay sesi gittikçe artıyor diyen var Ogredede aynı şekilde KB-R81 ise kuzenimde var ve test etme şansım olmuştu, yaklaşık 1,5 senedir aynı klavyeyi kullanıyor.Çok kararsızım,söylenen tüm eleştiriler birbiriyle çelişkili gibi duruyor.
 
Redragon K565R-1 rudra ile rush psycholed RK909 düşünmeye başladım hem Blue Switch hem de yorumları güzel Saber'da yay sesi gittikçe artıyor diyen var ogredede aynı şekilde KB-R81 ise kuzenimde var ve test etme şansım olmuştu, yaklaşık 1,5 senedir aynı klavyeyi kullanıyor. Çok kararsızım, söylenen tüm eleştiriler birbiriyle çelişkili gibi duruyor.

Sarı siteden kapalı kutu klavye bakın MZ60'lar 600TL civarları dediğiniz klavyelerden çok daha kalitelidirler.
 
Gamepower Ogre'de kronik sorun var tuşları basmamaya başlıyor Switch'ler sorunlu. Eğer Numpad'siz klavye kullanabilirim derseniz Gamepower Warlock compact tavsiye ederim Switch'i başka bir markaydı ondan dolayı iyi dayanıyor bende var 2 yıldır kullanıyorum.
 

Geri
Yukarı