YouTube'da nasıl abone kazanılabilir?

  • Konuyu başlatan Darx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 527

Darx

Centipat
Katılım
8 Temmuz 2022
Mesajlar
287
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050,İ7 11.NESİL,16GB RAM
MONSTER ABRA A5 18.2.2
Cinsiyet
Erkek
Selam öncelikle. YouTube'da 2 gun once 4000 saat barajına ulaştım ama abonem 393. Nasıl çoğaltacağım bilmiyorum. 13 videom var nasıl yükseltebilirim?
 
Düzenli bir şekilde video yüklerseniz ve dikkat çekici küçük resimler yaparsanız daha çok abone kazanırsınız. Ayrıca YouTube 10 dakika olan videoları seviyor ve en çok bu civardaki videolar insanlara öneriliyor. Videolarınızın çok kısa ya da çok uzun olmamasına da dikkat edin.
 
Fazla video üretmen lazım. Videonun türü de öne çıkma konusunda oldukça önemli tabii ki. Öne çıktıktan sonra da başlık ve açıklama gibi unsurlar ile diğer videolar ile kapışılıyor 😃.
 
Selam öncelikle. YouTube'da 2 gun once 4000 saat barajına ulaştım ama abonem 393. nasıl çoğaltacağım bilmiyorum. 13 videom var nasıl yükseltebilirim?

Başka arkadaşa önerdiğim konuyu direkt buraya aktaracağım;

En önemli şeylerden bir tanesi kanalın imajı. Yani kapak resimleri olsun, profil resim gibi dikkat alacak şeyler ön planda tutmaya gayret gösterin. Ayrıca, herkesin dediği ama aslında önemli olan konu dengesiz video atmamaya özen gösterin. Planlı hareket edin. Oyun videoları çekerken edit konusu çok önemli. Eğlenceli içerikler üretmek için yeterli montaj seviyesindeyseniz içerikler daha da eğlenceli hale gelir ve belli kitle seviyesine gelmiş olursunuz. Tabii bu arada çekeceğiniz içeriklerin gündemde olan önemli konular ile alakalı video çekerseniz YouTube'da önerilme şansınız bir o kadar artar.
 

Geri
Yukarı