Discord hesabım çalındı ve e-postası değiştirildi

İsmimi soyismimi hiç paylaşmadım. Bilgisayarı sıfırlayamam asıl sıkıntı o zaman olur. E postama da kod falan hiç gelmemiş, direk değiştirmişler e postamı.

Hocam paylaşmamış olsanızda illaki bir hesapta ya da mailinizde yazıyordur isterseniz suç duyurusunda bulunabilirsiniz ama t.c zaten çok kolay bulunuyor Discord desteğiyle iletişime geçip hesabınızı geri almayı deneyin alamıyorsanızda imha edin.
 
Merhaba. Bugün sunucudan birisi bana bir uygulama attı. VirusTotal'e attım, hiçbir şey yoktu. Uygulamayı açmaya çalıştım, açılıp kapandı. Oyundan çıktım sonra bir baktım hesabım yok bütün cihazlardan çıkış yapılmıştı. E-posta mevcut değil diyordu. Ne yapabilirim? Ellerinde resimlerim vs. de var kartımı internet alışverişine kapattım başka ne yapabilirim? Alan kişiyle iletişim kurdum 50 TL istiyor.

Hocam VirusTotal'in bulacağı bir şey değil ki, token veya başka bir şeyi alıp hesabı eline geçirmiş.
 
Siz ne yaptınız ve sizin hangi bilgileriniz ellerindeydi?

Hiçbir şey yapmadım adamlar tehdit ediyorlar kişisel bilgilerim üzerinden dalga geçiyorlardı engelledim. Sonra ise Discord'u sildim Google'dan girmeye başladım hala daha öyle girmiyorlar artık hesabıma.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı