TLauncher Güvenilir Değildir

Size ücretsiz hizmet veren her şeyde bir sıkıntı vardır zaten, bunu bilmeniz gerekir.
Tarayıcılar verilerinizi satar, sosyal medyalar kişiler veriler hakkında ne kadar güvenilir olduklarını söyleselerde değildirler. T*auncher'da aynı şekilde güvenilmemesi gereken bir program fakat kullanılmasında ben bir sakınca göremiyorum gerekli önlemler alındıktan sonra.

Şahsen firmalar şurayla bilgi paylaşalım mı dediğinde kendim izin veriyorum ben artık umurumda değil en fazla ne bilgisi alacaklar benden. Devlet adamı falan değilim sonuçta.
Ki Minecraft Game Pass'e gelmiş olmasına rağmen bence ortada T.Launcher kullanmalık bir durum kalmadı zaten aylık 30TL hem LoL de tüm karakterleri veriyor hem XP bonusu veriyor hem arkadaşlarla golf, Gang Beasts gibi oyunlar oynuyoruz üstüne bir de Minecraft daha ne olsun yani. Evet durduk yere Game Pass reklamı yaptım gibi oldu ama güzel sistem şimdi.
 
Şahsen firmalar şurayla bilgi paylaşalım mı dediğinde kendim izin veriyorum ben artık umurumda değil en fazla ne bilgisi alacaklar benden. Devlet adamı falan değilim sonuçta.
Ki Minecraft Game Pass'e gelmiş olmasına rağmen bence ortada t. Launcher kullanmalık bir durum kalmadı zaten aylık 30TL hem LoL de tüm karakterleri veriyor hem XP bonusu veriyor hem arkadaşlarla golf, Gang Beasts gibi oyunlar oynuyoruz üstüne bir de Minecraft daha ne olsun yani. Evet durduk yere Game Pass reklamı yaptım gibi oldu ama güzel sistem şimdi.

Game Pass zaten güzel ama 200TL verilmez ayrıca arkadaşın bu kadar emin konuşmasına şaşırdım ben.
 
Bu konuyu açanlar konunun gündemde kalması için kasıtlı olarak konuları açıyorlar.
Zaten halihazırda bu konuyla alakalı 80 tane konu açık, moderatörlerin artık bu tür konuların açılmasını yasaklamalı ya da tüm konular 1 konuda toplanmalı.
Katılıyorum hocam. İlk çıktığı zaman sarıyordu ama şu 2 gündür açılanların hepsi olayı gündemde tutmak için.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı