Kemal Kılıçdaroğlu: Cumhurbaşkanı adayımızı 13 Şubat'ta belirleyeceğiz

Hiç açıklamasınlar daha iyi, 81 tane vilayet sayısız ilçe var bunlar nereleri gezecekler bu sürede merak ediyorum. Erdoğan hem Cumhurbaşkanı hem de fi tarihinden beri aday gitse de gitmese de kitlesi hazır.

Belki İmamoğlunu açıklicaklar ancak siyasi yasak ihtimalinden dolayı açıklamıyorlar. Çünkü İmamoğlunun son gezilerine bakarsak aday gibi şehir şehir geziyor.
 
Bu bir yanlış düşünce. Eğer öyle yapmak istiyorsan Memleket Partisi ya da Zafer Partisi daha iyi.
Memleket Partisi neyse de, Zafer Partisi tamamen ergen kitleyi kendine bağlayan vasıfsız bir partiden öte değil. Adamın cümleleri bile ne olduğunu anlatıyor, her cümlesinde hakaret, saygısızlık var.

Hadi onu geçtim, bu iki partiye de vermem. Milletvekili çoğunluğu 6'lı Masada olmazsa AKP ha iktidarda olmuş ha olmamış hiçbir şey değişmez. Bu tür partiler genellikle oy bölerler. 6'lı masaya basmanız en iyisi olacaktır.
 
Sizce cumhur başkanlığının gine sembolik olup parlementoya geçmemiz daha iyi olmaz mı?
 
3 ay gayet uzun bir süre.
Yeterince kafamız şişecek.
81 il de o sürede rahat rahat gezilir. İlçe gezilerini de aralarında paylaşırlar.
Bence hala geç değil. 1 Mart itibaren gezilere başlasalar yeter. Bazı bölgelerde tek günde bile 2-3 il gezilebilir. Devasa mitingleri de zaten büyükşehirlerde yapsalar yeterli. İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Konya, Mersin, Adana, Antalya, Antep ve Urfa bir de Karadeniz illerini ekleseler yeter. 1 Mart - 10 Mayıs arası hala yeterli bana kalırsa.

Tüm teşkilatlar toplanıp güzel iş yapsa (ki zaten 6 tane parti var içeride) yeterli lakin hala iç tartışmalar devam ediyor yani kim aday çıkacak bu da muamma. Adaya göre her parti o coşkuyu verecek mi yoksa ayak mı süreyecek meçhul. Malum İyi Parti kanadı Kılıçdaroğlu ihtimaline hiç hevesli değil.

İmamoğlu cezası açıklanana kadarki ve akşamındaki gövde gösterisindeki hava o tarihten beri inişe geçti. Bunu tekrar yükseltecek planları vardır diye umuyorum.
 
Memleket Partisi neyse de, Zafer Partisi tamamen ergen kitleyi kendine bağlayan vasıfsız bir partiden öte değil. Adamın cümleleri bile ne olduğunu anlatıyor, her cümlesinde hakaret, saygısızlık var.
image (2).png
 

Geri
Yukarı