iPhone XS Max vs iPhone 11

Telefoto kamera? Daha iyi soğutma çelik kasa?

Daha iyi soğutma? 🤣🤣🤣🤣 ikisinin de soğutması üç aşağı beş yukarı aynı. Çelik kasa yı tasarım olarak yazdım. 11'in 1-işlemci avantajı (gündelik kullanımda çok fark olmasa da) 2-daha iyi stereo hoparlör deneyimi 3-kamerada Ultra geniş açı, gece modu, ön kamerada 4K video ve arka kamerada 4K 60FPS de daha iyi stabilizasyon 4-120Hz dokunmatik hızı (XS Max'te 90Hz dokunmatik hızı var) gibi XS Max'e göre ciddi artıları var. İster kabul et ister kabul etme 11 XS Max'ten daha iyi bir cihaz.
 
Oyun oynamayacağım öyle profesyonel işler için falanda değil klasik gündelik programlar ( twiter Instagram spot vb ) ve kamera için kullanacağım.
ekran diyorsan xs max oled ekranıyla gayet güzel bir ekran deneyimi veriyor ama kamera olsun işlemci olsun +1 yıl daha fazla güncelleme desteği olsun dersen bence 11 karar senin
 
Örneğin böyle ilanlar var, iki dakika içinde buldum ben ama sizin oturduğunuz yerde olmayabilir araştırmak lazım o yüzden.

Doğrusu bayağı iyi duruyor hocam pili vb yazmamışlar ya da garantiyi falan ama bir arayıp bilgi alabilirim yeri karsta falan olmadığı sürece almaya gidebilirim önemli değil 15'e kadar çıkabilir bütçem.
 

Geri
Yukarı