Dazlak saç vs Uzun saç

89666

Kilopat
Katılım
22 Aralık 2015
Mesajlar
2.315
Çözümler
2
Ya sırtıma kadar uzun seviyorum ya da dazlak seviyorum. Şu an 2-3 aydır uzatıyorum ve beklemekten sıkıldım. Dazlak mı yapayım yoksa yıllarca bekleyeyim mi?
 
6-7 ay arası uzattım dalgalı saçım var ve uzadıkça kıvırcıklaşmaya başladı. Aynı zamanda uzadıkça dökülmelerde olmaya başlamıştı. Baktım olası yok kestirdim. Rahatsız etmişti beni. O yüzden orta uzunluk en iyisi.
 
Saçınızı uzatırken sürekli sıkılacaksınız sürekli sabırsızlanacaksınız, sabredin. O saçın sırtınıza gelmesi minimum 2.5 yıl.
Maksimum 1 buçuk yıl benim şuan belki daha az sırtına nasıl gelmesine istediğine bağlı, benim arkalarim kıvırcık olduğu için sırtımda duruyor duzlestirsem dahada uzun olur.
 
Bilmiyorum bazen de en iyisi dazlak gezmek diye düşünüyorum.

Size göre hangisi rahatsa öyle takılın. Saç uzatacaksanızda yani gerçekten dişinizi sıkmanız gerekiyor, eğer benim gibi genetik olarak saçınızın uzama hızıda düşükse iyice sabretmeniz gerek. Ben normalde çok sabırsız bir insanım ama 2 yıl oldu ve artık saçlarım bağlanacak halde geldi. Aslında saçlarım bu kadar uzamasına rağmen bile hala ara ara kestirme isteği geliyor bana ama kestirdiğimde pişman olacağımıda biliyorum.

Saçınızı uzattığınızda ona bakması, banyodan çıkınca 1 saat kuruması, sıcak havalarda sürekli sizi boğması ayrı zor bu arada. Dazlak seven birisi olarak siz saçınızı 6-7 ay uzatıp kestirirsiniz gibime geliyor.
 
Maksimum 1 buçuk yıl benim şuan belki daha az sırtına nasıl gelmesine istediğine bağlı, benim arkalarim kıvırcık olduğu için sırtımda duruyor duzlestirsem dahada uzun olur.
Ben saçımı 3 e vurarak uzatmaya başladım, 1.5 yılda sırta gelmiyor. Saçlarınız çok aşırı hızlı uzuyorsa belki gelebilir bilmiyorum, ben o kadar hızlı saçı sırtına gelen kimseyi görmedim.

Kısa saç daha iyidir. Uzun saç gerçekten çile.
Bay beyaz doğruları tükürüyor.
 
Son düzenleme:
Dazlak tercihimdir.
 

Geri
Yukarı