Spora ilk başlangıçta hangi hareketler yapılmalı?

Talha Hraloğlu

Hectopat
Katılım
13 Aralık 2021
Mesajlar
177
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Marketçilik
Bugün spor salonuna başladım yarın ilk defa gideceğim, diyetten yeni çıktım (20 kilo verdim) 59 kiloyum öyle bulka girmek kilo almak gibi bir niyetim yok yağlarımdan kurtulmak istiyorum sadece, tek hedefim güçlü olmak, ve gerçekten güzel bir görünüş yapmak bunun için yarın ve yarından sonraki günlerde hangi hareketleri yapmam lazım?
 
59 kilo olup hangi yağı yakacaksınız birde 59 kiloyken kilo almadan nasıl güçlenmeyi bekliyorsunuz. Kusura bakmayın da şu anda zargana olarak nitelendiririz sizi. Güçlü olmak istiyorsanız kilo alacaksınız.
 
59 kilo olup hangi yağı yakacaksınız bir de 59 kiloyken kilo almadan nasıl güçlenmeyi bekliyorsunuz. Kusura bakmayın da şu anda zargana olarak nitelendiririz sizi. Güçlü olmak istiyorsanız kilo alacaksınız.

Hocam 59 kilo olan insandada yağ olabiliyor yağ oranım 20ye yakın ben daha çok düşürmek istiyorum.
 
1.78'im göbeğimde yok fakat yağlarım var.

Dostum sen zarganasın. Eğer yağlarından kurtulmak istiyorsan ve güçlü olmak istiyorsan zaten olmayan yağını kasa çevirip kilo alman gerekiyor. Yağların oynadığından dolayı sanırım böyle hissediyorsun. Bunun sebebi kaslarının az olması büyük ihtimalle.
 
Dostum sen zarganasın. Eğer yağlarından kurtulmak istiyorsan ve güçlü olmak istiyorsan zaten olmayan yağını kasa çevirip kilo alman gerekiyor. Yağların oynadığından dolayı sanırım böyle hissediyorsun. Bunun sebebi kaslarının az olması büyük ihtimalle.

Ben zargana olmaktan zayıf olmaktan memnunum zaten yoksa neden diyet yapayım :D sadece güzel görünüşüm olsun istiyorum büyük olmak vs. gerek yok.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı