Eğitim sistemi ne zaman değişecek?

Ben 2 yıldır hiç devamsızlık yapmadım keşke o sistem olsa Türkiye'de de.

Ayrıca öğrenci ihtiyaçlarınıda karşılar hem mesela bilgisayar almak isteyen varsa okula Full gider parasını alır veya test kitabı, öğrenci için lazım olan şeyler için harcama yapabilir.
 
Bir öğretmen olarak sistemde genel ve çok büyük problemler olduğunu düşünmüyorum. Eksikler var mı? Kesinlikle. Ama şikayet etmek sizi bir yere taşımaz. Şu da bir gerçek ki çalışan öğrenci her sistemde başarılı olur.
 
İşini düzgün yapacak öğretmenler işe alınmalı bir de. Konuları ezberlemiş ezberlemiş, sınavda istediği bölüm tutmayınca öğretmen olmuş, sonra mutsuz olarak çalışıyor. Bunların değişik triplerini, can sıkıntılarını biz çekiyoruz. Mesleğinden memnun olmayanlar gerçekten defolsun emekli mi oluyor ne oluyorsa olsun. YouTube'deki hocalara bakın bir de okuldakilere bakın kim mesleğini daha çok seviyormuş anlarsınız.
 

Hocam bir de puanı vs iyi bir okul, ama ne yazık ki birkaç insaflı öğretmen dışında çöplük. İçine 1 parça kaşar koyduğu şeyi tost diye 25 liraya satıyor kantinci ve okul müdürü de buna izin veriyor yazık vallahi başka bir şey demiyorum.
Ha bu haberi görmüştüm.
Okulun yüzdelik dilimi kaç?

@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE hocam siz ne düşünüyorsunuz?
 
Ders sayısı cidden azaltılmalı acayip yoruyor onun dışında 40 dk ders 10 dk tenefüz ideal ama meslek liselerinde bu arada elektrik elektronik bölümünü okuyorum. 80 dk ders 20 dk teneffüs oluyor bence gereksiz. Bu da normal 40 dk 10 dk olarak olabilir çok bunaltıyor çünkü sabah 8 akkşam 7 bir de 12 13 ders görüyoruz.
 

Geri
Yukarı