Okullarda öğrencilere ücretsiz 1 öğün yemek teklifi reddedildi

Vatandaş için yararlı olan tüm önerilerin ''AKP ve MHP oylarıyla reddedildi'' cümlesi ile sonuçlandığını görebilirsiniz.

Öğrencilere ücretsiz yemek dağıtılması gerektiği tartışmasına gelindiğinde ise hangi gelişmiş olan ülkede öğrencilere ücretsiz olarak yemek dağıtılıyor? Ekonomik sorunların çözümü bu tarz ucuz yöntemler ile olmamalı. Öğrenci, harçılığını yemek için sorunsuz bir şekilde harcayabilmeli.
Her HDP milletvekilleri tarafından sunulan önergelerin altından CHP, IYI parti gibi imzalar çıkıyor.

Bu proje ise saçmalıktan ibaret, gösteriş. Emin ol çoğunun fakiri düşündüğü yok, olsa zaten o maaşlarından gerekli yerlerde gerekli projeleri yapar, o aç karna okula giden çocuğa destek olurlar. Devletin yemek dağıtması tamamen bir saçmalıktır, devletin yapması gereken "ihtiyacı olan" aileye kart verip, limit koyup destek olmasıdır.
 
Orta ve zayıf gelirli aileler?? Gücünüze giden yemek vermek mi cidden?
 
Bozacının şaidi...

Devamını silivride getirmeye çalıştınız o da ne garip bir gökyüzü gördünüz ve çizmeye karar verdiniz yıldızlı geceyi çizdiniz fakat onun gibi serbest bırakılmadınız ancak ayıldınız fakat bir ses geldi kafanıza bir şey girdi gibi kafanız sulandı kırmızı diyemeden tahtalı köye gittiniz.
 
Hocam ücretsiz yemek verilecek diyorlar doğru mudur?

Evet şimdilik ana sınıflarında dağıtılacakmıs CHP'den çalınmış bir fikir olsa da umarım yaparlar
yaparlar mi bilmiyorum çünkü haberin kaynağı a haber.
 
"AKP ve MHP'nin #1ÖğünÜcretsizSağlıklıYemek verilmesi için Milli Eğitim Bakanlığı bütçesine verdikleri ek bütçe teklifi CHP ve İyi Parti'nin oylarıyla reddedildi." diye yazsaydı başlık, yorumlarda çok daha farklı şeyler görürdük herhalde.

Devletin vatandaşına sosyal yardım yapması tamamen bir saçmalık. Yemek yardımı diye harcayacağı parayı ülkeye harcasın, biz de bir tabak yemeğe muhtaç görünmeyelim. Gereksiz bir ekonomik yük, ha tabii mevzubahis AKP olunca bu para her halükarda zaten gereksiz yerlere harcanacak, en azından öğrenciye gelsin diyorsanız, haklısınız açıkçası.
 

Geri
Yukarı