Türkiye'ye tüm dünyadan yardım geliyor!

Işte bu yüzden dünya siyasetinde diplomatik dil ile konuşacaksın ve duygularına hakim olmalısın. Öyle terroristler, Naziler, ZzzDüşmanlar ifadesi kullanmayacaksın. Bugün sana, yarın ona. Bu tür felaketlerde tüm dünya hiçbir ayrım yapmadan birbirine yardım eli uzatmalı!
 
İsrail hiçbir zaman Türkiye düşmanı bir ülke olmadı, Filistin olayları yüzünden Türkiye sert bir tavır koyuyordu sadece. Ancak son bir yıldır Türkiye ile İsrail'in ilişkileri olumlu yönde ilerliyor, umarım da böyle devam eder.
Başbakanları değiştikten sonra dost oldular hocam. Heron infialini unutmayalım bence.
 
Bu arada, deprem bölgesinde yaşayan ve sağlığı yerinde olan sosyal üyeleri, az çok İngilizce biliyorsanız yabancı ülkelerden gelen arama kurtarma ekiplerine tercümanlık yaparak yardım edebilirsiniz. Çok büyük faydası olur.

Sosyal'de sizin gibi insanları gördükçe gerçekten mutlu oluyorum hocam. Paylaşım yapıp, destek olmaya çalışan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. 🙏
 
Yoo durmayacak hayat devam edecek tabide. Ben sabahtan beri deprem izliyorum. FIFA oynayacaktım içimden gelmedi.
Son konulara bakıyorumda masaüstü simgeleri dert eden mi ararsın. Telefonun menüsü öyle böyle falan dert etmeyenlere hayret ediyorum. Aynı saniyelerde şu an millet göçük altında bekliyor. Bir yanda bu insanlar masaüstü simgelerinin nasıl göründüğü derdinde. Hayat işte.
 
Hani nerede senin d*n kardeşin? Her olayda ilk yardıma koşan İsrail'dir. Dost kötü günde belli olur.

Dinimiz aynı değil ama yardımı için eyvallah sağ olsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı