5700X PC'ye anakart önerisi

Anakart'ı upgrade etme nedenin nedir? Yavaş yavaş sistemi komple upgrade edeceksen arkadaşın attığı ATX kartlar güzel. Bütçeni zorlamıyorsa mATX kart almanı tavsiye etmem büyük kartın çok faydasını görürsün.

Aslında ekran kartımı güncelliyecektim ama işlemci aldım dün bendeki anakart düşük kalıyor ve stabil çalıştırmaz diye birkaç yerde okudum o yüzden güncellemek istedim. RAM ve işlemcimi güncelledim yavaş yavaş ekran kartından gitmek istiyorum en son anakart güncelliyecektim ama böyle şeyler okuyunca önceliği anakarta verdim
 
Aslında ekran kartımı güncelliyecektin ama işlemci aldım dün bendeki anakart düşük kalıyor ve stabil çalıştırmaz diye bir kaç yerde okudum o yüzden güncellemek istedim. Ram ve işlemcimi güncelledim yavaş yavaş ekran kartından gitmek istiyorum en son anakart güncelliyecektim ama böyle şeyler okuyunca önceliği anakarta verdim
Overclock yapmayıp yüksek TDP isteyen işlemci kullanmadığın sürece fazla etkisini görmezsin. Arkadaşların dediği kadarıyla da sanırım TDP'den yana problem yaşamazsın.
 
Overclock yapmayıp yüksek TDP isteyen işlemci kullanmadığın sürece fazla etkisini görmezsin. Arkadaşların dediği kadarıyla da sanırım TDP'den yana problem yaşamazsın.

O kadar bilgim yok zaten onu yapamam. Sanırım şu ankiyle devam edeceğim. Duruma göre bakarım artık kullandıkça. Teşekkürler yardımın için.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı