Erdoğan: "Vakit geliyor, milletimiz 14 Mayıs'ta gereğini yapacaktır"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynısını sana da söylemek lazım işin ucu sana artık değmeyince sende 180 derece dönmüşsün o ne olacak?

Konunun seninle hiçbir alakası olmamasına rağmen atlamışsın fakat yine de cevap vereyim, içinde kalmasın.
Ben hiçbir zaman AKP'yi savunmadım, savunmam da. Bunu ancak ironi olarak yazmışımdır geçmişte. Yukarıda yazdığım cevap ise AKP'yi geçmişte ölümüne savunup bugün işin ucu kendilerine değen insanlaradır. Dolasıyla AKP'nin iktidarı tekrar kazanması veya kaybetmesi umurumda değil çünkü ben zaten hayatımı sizlerin aksine çok yüksek standartlarda yaşıyorum.



Bak bu yorum bir örnek teşkil eder. Bu eleman hiçbir şekilde tanımadığı adama gurbetçi diyor, AKP'ye oy veriyor diyor, eurosever diyor kısacası diyor da diyor. Ee sonuçta dilin kemiği yok klavyeden yazması da basit. Dostum değil 74 gün 7 gün olsun benim öz güvenim de bir değişiklik olmaz merak etme. Kendine sığınacak başka bir dal bulmanı tavsiye ederim yoksa çok komik duruma düşüyorsun. Saçma sapan yorumlar atıp random emoji sallaman da güzel.

Gerekli yerlere şikayet etsende bir sonuç çıkmadı ki kimse şikayetçi olmadı sanın anca.

Ne şikayetinden bahsediyorsun sen?
 
AKP üyesi olmayana iş yok ya maaşlı ithal trolliçe.

Oy çalındığı resmi olarak kanıtlandı. Neden mühürsüz oy pusulaları çıktı? CHP için oy verilmiş oy pusulaları çöpten çıktmıştı ya.

Zaten anket sonuçlarıyla eş değer seçim sonuçları aldık. AKP'li değilim ama AKP iktarda kalacak.
 
Zaten anket sonuçlarıyla eş değer seçim sonuçları aldık. AKP'li değilim ama AKP iktarda kalacak.

Anketlere alaka yok... Onlar palavra yandaş medya paralı sonuçları oyları değiştiriyorlar kanıtları da var İstanbul seçiminde hile yaptırmadıklarından fark yediler.
 
Ekonomi çok önceden kötüleşmeye başlamıştı tabii daha oy verecek yaşta olmadığın için bilmemen normal açtığın konuları da görüyoruz senin gibi sapık birisi nasıl hala konulara utanmadan cevap yazıyor anlamış değilim.
Sapık? Benim kişiliğimi karakterimi bilmeden konuşuyorsunuz Aşk ilişkileri ile ne alakası var ve yaptığım şeyin inan bilmiyorsun sanırım hunharca kötüsünü yapan binlerce genç var benim yaptığım birşey değil iki kişinin arasında olan birşey abartmayın durumu. Ne yapmamı istiyorsun burada fake gibimi dolaşayım. ne istiyorsan kendim hakkımda gel herşeyimi anlatayım gizlim saklım yok
 
Şu anki muhalefetten kimse bir cacık beklemesin :D kaza bela Mansur Yavaş aday olursa işte o zaman muhalefet sevinebilir. Ama onu da çıkıp seçimden 5 gün önce açıklarlarsa yine bir cacık beklemesinler :D
 
Aaa bakın bugün benim adıma posta geldi.
 

Dosya Ekleri

  • 20230301_180750.jpg
    20230301_180750.jpg
    98,6 KB · Görüntüleme: 86
Şimdi de muhalif milletvekillerine milletin baskı yapmasını istiyor galiba, isterse tüm dünya baskı yapsın, eğer meclis yeter sayısı erken seçime onay vermedikçe aday olamaz, muhalefet istemedikçe seçime giremez, anayasa herşeyin üstündedir. Seçime girmek için milleti öne sürmekde bir tür baskıdır.

Tersi şekilde değil tüm ülke, dünya istifa et dese de anayasaya göre seçilen lider istifa etmez. Bunlar istifa et diyenlere misilleme yapıyor, yani tersini yapmaya çalışıyorlar, aslında ikiside aynı şeydir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı