Çözüldü E-Tab 4 Nasıl Sıfırlanır?

  • Konuyu başlatan kpase
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 1B
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kpase

Centipat
Katılım
20 Kasım 2022
Mesajlar
581
Çözümler
7
Tableti bir türlü sıfırlanmıyor. Ne kadar yol denediysem olmadı. Hala şifre ekranına geliyor. Çözüm nedir?
 
Çözüm
Hocam sanırım sıfırlanması sıkıntılı bir cihaz birçok kişi sorun yaşamış. Şu videoya bir göz atabilir misiniz belki işinize yarar.
Öncelikle beni etiketleseniz iyi olurdu. FATİH projesini az çok bilirim BTR öğretmeni çocuğu olduğum için. O tablete MEB'in orijinal ROM'unu atın bence. Sıfırlamayın. Atarken de alttan mı yandan mı şarjlı, ona göre seçim yapın dosyayı indirmek için. O tablette bir sorun var. ROM'u birkaç kere daha atmak zorunda kalıyoruz. Kaç kere atılması Coca-Cola'nın tarifi gibi belirsiz her tablet için. Olmazsa tekrar deneyin, olmazsa tekrar deneyin.


Orijinal MEB ROM'u atın hocam. Bütün engeller kalkacaktır.
Hocam play store da "ağ bağlantısı yok" hatası alıyorum bunun çözümü var mıdır?(Sürüm 4.4.2)
 
Orijinal MEB ROM'u atınız öncelikle. Ayrıca internetin bağlı olduğundan emin olun. Ayrıca E-TAB 4'ten bir şey beklemeyin. E-Tab 5 olsa yine neyse ama E-Tab 4 kötü.
evet sadece play store'da böyle.
ROM'la alakalı bir mesele yok. Android 4.x sürümlerine destek yok. Çalıştıramazsın zaten. Çoğu uygulamayı da kuramazsın. O tablette yapabileceğin maksimum şey, bilgisayardan dizi, film atıp izlemek, müzik dinlemek.
 
Sürüm yükseltiyor diye biliyorum.
Şu an minimum Android 6.x kulanılmalı. Hadi bilemedin 5.x olsun sorun değil.

Sürüm yükselmiyor, o tablet için maksimum 4.4.4 var. O da bir işe yaramıyor zaten.

Aslında o tablet için güzel yazılımlar çıkartılabilirdi ama kernel derlenmedi, kimse uğraşmadı herkes saçma sapan imajlar yaptı orijinal ROM'ları customize etti. Çünkü General Mobile görünümlü, THINKWARE markalı, Samsung Exynos işlemcili saçma sapan bir cihazdan bahsediyoruz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı