İçkinin tadı çok kötü geliyor

AnimusOxyGeN

Centipat
Katılım
18 Ağustos 2022
Mesajlar
674
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
14-15 yaşındaki çocuklar lıkır lıkır içerken 19 yaşındaki bana tadı iğrenç geliyor. Babam büyüyünce güzel gelir dedi, hâlâ berbat bir tadi var. 2 yurdumdan sonra içemiyorum. Her türlü içkiyi denedim Bomonti, şarap, Volim vs.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Alkol kullanan birisi değilim, pek bilgim de yok açıkçası ama size hitap etmiyordur belki hocam. Bazı şeyler herkese hitap etmez sonuçta.
 
14-15 yaşındaki çocuklar lıkır lıkır içerken 19 yaşındaki bana tadı iğrenç geliyor. Babam büyüyünce güzel gelir dedi, hâlâ berbat bir tadi var. 2 yurdumdan sonra içemiyorum. Her türlü içkiyi denedim Bomonti, şarap, Volim vs.
Hocam ben de 20 yaşıma geliyorum neredeyse, birkaç kez içtim ve içki kesinlikle iğrenç. Özellikle bira içenler, içki bile değil tamamen rezil bir şey. Volim zaten merdiven altı kolonya gibi bir şey. Tadı güzel olanlar genelde likör olur, onlara bakabilirsin. Malibu ve Jagermeister tavsiyemdir, çok güzeller.
 
İçtiğiniz şeye göre yanında meze ya da çerezler olsun. Bazı alkoller kokteyl şeklinde çok güzel geliyor bana, o şekilde deneyebilirsiniz.
 
Bunun yaşla ilgisi yok, sevmeyebilirsiniz. Volim hiç içmedim, içmeyeceğim de ama bana tıraş bir şey gibi geliyor zaten, onu boşverin. Şarap da fena değildir, yemekle ve çeşitli eşlikçilerle güzel gider.

Bira, biraz daha fikir sahibi olduğum bir alan. Eğer bir daha denemek isterseniz Heineken, Beck's gibi daha hafif ve nispeten ucuzumsu markaları tercih edebilirsiniz. Efes malt ve özel seri de bence güzel. Biraz daha para veririm ve hafif olsun derseniz Sol var, Corona var. Bunlardan biraz daha ileri seviyesi bana göre Carlsberg'dir. Yalnız fazla gazlı bir biradır bu, şişirdiği için çok içemiyorum kendisinden. Bunlardan sonrası, bana göre en tepedeki biralara da Guinness, Grimbergen, Leffe gibi markaların biralarını önerebilirim. Özellikle ilk ikisi yoğun, kıvamlı ve kişisine göre serttir.

Bunlardan öte; viski, likör, vodka, tekila, cin, belki rakı gibi ürünleri de deneyebilirsiniz. Bunların bazıları tek başına iyiyken bazılarını karışımlarda öneririm kesinlikle. Mesela cin ve mandlainalı Schweppes epey güzel oluyor. Öte yandan viski bence kesinlikle sek içilmeli.

En başta dediğim gibi, seveceksiniz diye bir şey de yok. Herkese hitap etmeyebilir, çok normal.
 
Votka, bira, şarap, şampanya, tekila, viski, içtim bugüne kadar.

Ama en çok rakıdan tiksindim. Hiç sevmedim, hele ki o kokusu yok mu? Midem bulanıyor. Bir de tatlı böyle, şeker gibi ya. Bak şimdi midem oynamaya başladı hatırlayınca.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı